2015-03-16, 16:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Generalnie z filmiku dowiedziałam sie, ze jesli mam tapety na ścianach to powinnam je sciagnac, jesli nie wiem czy farba ma atest PTA to malować na nowo a tak w ogole to musze trzymać dziecko w przedpokoju bo sypialnie mam tak mała, ze niestety łóżeczko mam możliwość postawić jedynie przy kaloryferze. Nie wspomnę o zasłonach, firankach i fotelu do karmienia :p wybaczcie ale ten filmik w żaden sposób nie pomógł mi w urządzaniu pokoju dziecięcego :P
|
Moje łóżeczko będzie przy kaloryfer ze nie mam innego wyjścia na te 2 3 miesiące trzeba.
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
No ja juniora raz czy dwa miałam w beciku i wcale mi sie to nie podobało. Teraz tez nie zamierzałam kupować o czym wcsesniej nawet pisałam ale chyba jednak sie zdecyduje na zakup tylko po to, zeby junior mogl sobie siostrzyczkę na rączkach potrzymać bez stresu 
|
Dokładnie marcel tez nie chciał w tym spać haha dlatego nie kupię teraz
Cytat:
Napisane przez moniska139
Wizytę zaliczyłam, podobno mam bardzo ładną macicę  i szyjka też się dobrze trzyma. Pozwolenie na praktyki dostałam i pytałam o toxoplazmozę. Jak chcę to mogę sobie zrobić ale skierowania mi nie wypisze. Dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą i jestem umówiona na usg na 9.04 i wizytę kolejną też będę miała 9 albo 12.
Byłam zobaczyć za spodniami, znalazłam 3 pary. Mega dzwony, z sitem na tyłku i rybaczki, chyba na.allegro coś kupię tylko tak bez mierzenia boję się.
Boże jak mnie głowa boli  teraz siedzę na wykładzie i jeśli mi nie przejdzie choć trochę to nie wiem jak wrócę do domu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ładna macica mówisz hehe czyli wizyta udana .. ☺ oj mnie dziś tez boli ciut juz 2 kawkę pije .. Uff
Cytat:
Napisane przez Acka
Cześć dziewczyny 
Zabiegana jestem strasznie od piątku...ale juz trochę za mną.Sprzatanie po remoncie to jakiś koszmar.dobrze że siostra okna 2 umyła  Dziś słonce zaświeciło i itak smug pełno na szybach.Macie jakiś sposob na smugi?Czym myć lub jakis fajny preparat?
|
Ja probowalam wszystkiego i tez mam smugi ..
Cytat:
Napisane przez martulka0991
Ja tez obawiam sie pierwszych dni, zwlaszcza w szpitalu... Bo czlowiek bedzie obolaly a boje sie ze nikt tam nie pomoze... Bo w domu to czlowiek lepiej sie czuje z tego ze jest poprostu u siebie, jest maz to calkiem inaczej takie moje zdanie... pierwsze dni beda napewno ciezkie ale ja i tak bardziej sie dobijam samym pobytem w szpitalu, bo nie nawidze takich miejsc...
|
Oj to duuzo zależy od pomocy personelu .. ja na szczęście tu w de nie mam co marudzić duża pomoc jest i rada zawsze .. 😊 obojętne cy po porodzie czy z młodym byłam w szpitalu zawsze miła atmosfera była
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Dziewczyny przyszła mi wlasnie paczka z ciuszkami ze smyka i powiem szczerze, ze jestem lekko wkurzona... Za ta cenę jakość jest ŚREDNIA !! :/ i zastanawiam sie czy nie odeśle... Bo za ta cenę to wole skoczyć faktycznie do Tesco i nakupić jakis jakościowo lepszych śpiochów czy bodów... Osobiście - nie polecam coolclub 
|
No coty aż takie badziewie...??
Dlatego ja nie prrzeplacam i kupuje w KIK dużo ciuszkow i dla bobo I Marcela i w c &a mają super rzeczy .. np 9 Euro za 3 pak piżamek. . Body po 2 Euro sztuka czasem promocje na komplecik mają .. materiał też dobry
|