2015-03-16, 16:25
|
|
plum plum
|
Dot.: Co sądzić po takiej rozmowie
Cytat:
Napisane przez weekend20
A więc tak...... 4 miesiące temu poznałam faceta jest starszy o 6 lat ode mnie ma oczywiście partnerkę ja jestem sama.Jesteśmy znajomymi dogadujemy się świetnie,piszemy,rozmawia my razem.Ostatnio zadzwonił do mnie w nocy powiedział że nie miał z kim pogadać więc wybrał mój numer.Zapytywał mnie co u mnie słychać rozmawialiśmy o co u nas się zmieniło.Gdy zakończyłam z nim rozmowę napisałam mu sms że ardzo lubię z nim rozmawiać.Po chwili znów zadzwonił pytał czy myślę o nim,czy chciałabym aby mieszkał znów w moim mieście.Powiedział też że znów chciałby mieszkać w moim mieście ze względu na mnie.I co dalej z naszą relacją bo chcę mnie lepiej poznać.Na koniec powiedział Karolino pamiętaj jesteś cudowna...... i jeżeli będziesz miała kiedykolwiek chęć to mam pisać i dzwonić do niego.Czy takie rozmowy przyjaciół są normą ?
|
dla mnie nie są. Zajeżdżają tanią bajerą, tym bardziej, że pan na partnerkę. Jeśli chcesz czegoś więcej, to możesz pociągnać to do momentu, gdy pan będzie musiał wybrać: ona albo Ty. Obawiam się, że on jednak po prostu szuka zabawy.
|