Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MARZEC- Sleek, Inglot, Betty-Lou, ColorTatto,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-17, 18:09   #1
misisia86
Rozeznanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

MARZEC- Sleek, Inglot, Betty-Lou, ColorTatto,

NIEAKTUALNE
* 3 kroki Clinique
2 sztuki liquid facial soap mild - dry combination
3 sztuki clarifying lotion - dry combination
3 sztuki dramatically different moisturizing lotion+
Każda sztuka ma po 2ml

* Physiogel Krem intensywny do skóry bardzo suchej i wrażliwej.
Pojemność wyjściowa 100ml, pozostało jakieś 60-70ml. Data ważności 05.2016. Kupiony i otwarty w listopadzie 2014.

* Loreal Elseve Eliksir Odżywczy. Data ważności 12.2016/18mc od otwarcia. Kupiony i otwarty w pażdzierniku/listopadzie 2014. Pojemność wyjściowa 100ml. Pozostało jakieś 60%.

* Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy. Odżywiająca mgiełka do włosów potrzebujących wygładzenia. Pozostało około 65%. Data produkcji 02.2014, ważne 12mc od otwarcia. Kupiona i otwarta we wrześniu 2014.

* ODSYPKA Kulek rozświetlających z Wibo. 3 kulki (każda w innym kolorze) chyba że chcesz więcej ja używam tylko po 2 z każdego koloru i to starczy mi na wieki. Kupione w połowie marca tego roku.
* Odlewka :
Lancome Teint Idole Ultra 24h kolor 01 - 2 pompki.
Revlon Colorstay do mieszanej kolor 150 Buff .
Fix- mgiełka z Inglota. Na chwilę obecną nie mam w co go przelać ale poszukam w ross... może mają jakieś buteleczki.
Wszystko świeże, kupiony w tym tygodniu. Odsypki do pojemniczków takich jakie można kupić w Rossmannie

Witam

Zasady jak u większości. Ja piszę u Ciebie a Ty u mnie.
Proszę o konkrety bez "coś u mnie"

Wysyłam poleconym, paczką lub w Poznaniu wymianka osobiście.
Odpisuję wieczorem.

Czego szukam ?
Becca ultimate coverage complexion crème - chociaż próbeczkę
Hybrydy : semilac, ibd
Róże w koralowym, brzoskwiniowym odcieniu,
Pudry utrwalające,
Filtry +30, +50 najlepiej do cery mieszanej/tłustej NOWE, mogą być miniaturki
Rzęsy połówki,
MAC Studio Fix,
Pędzel do podkładu,
Bibułki Inglot,
Zalotka połówka,
Nowe miniatury kosmetyków Benefit,
Wszystko co pachnie melonem/arbuzem,
Kolorowe soczewki -1 ; 8.6, 14.2

I innej kolorówki która wpadnie mi w oko

Nie interesują mnie ubrania, buty itd.

Na szaro wymienione.

Oczy :
1.Paletka Sleek The Oryginal - kupiona jakieś 1,5 roku temu więc teoretycznie już po dacie ważności (12mc od otwarcia). Zużycie około 30%. Ze względu na to iż cienie w swojej konsystencji są dość mokre nie wyglądają atrakcyjnie. Pigmentacja nadal dobra. Brak aplikatora.
2.Paletka Sleek Au Naturel - kupiona też jakoś około 1,5 roku temu więc teoretycznie już po dacie ważności (12mc od otwarcia). Zużycie różne, ogólnie około 35%. W górnym rzędzie 4 cień od lewej sięgnął dna aczkolwiek i tak pozostało go jakieś 40%. W dolnym rzędzie 3 cień od lewej (jako że kilka razy używałam na mokro) zrobiła się lekka skorupka. Pigmentacja nadal dobra. Brak aplikatora.
3.Paletka Catrice Absolute Nude - Kupiona w 2014 (chyba kwiecień albo maj). Termin ważności 12mc od otwarcia. Zużycie około 35%. Brak aplikatora.
4.Paletka/wkłady okrągłe Inglot :
318 Biały mat
141 Jasny żółto-złoty
121 Miedziany opalizujący na róż
358 szary jasny mat
471 Zielony mat z drobinkami
W każdym zużycie jest ok 10%. Jasny żółto-złoty najbardziej mokry dlatego wygląda najgorzej Kupione w różnym czasie w przeciągu ostatnich 18mc. Najchętniej wymieniam wszystkie razem z paletką.
5.Paletka/wkłady kwadratowe Inglot :
I Rząd
120R Szare Matowe Trio
121R Zielone Matowe Trio z drobinkami. Najbardziej zużyte z całej paletki (zeskrobywałam cień aby robić eyeliner)
115 Fioletowe Matowe Trio. Najjaśniejszy lekko uszczerbiony w rogu.
123 Pomarańczowe/Brzoskwiniowe Matowe Trio z drobinkami.
II Rząd
115 Turkus opalizujący na zielony
617 Matowy Ciemny Granat/Fiolet z drobinkami
613 Ciemny malinowy mat z drobinkami
470 Jasny brzoskwiniowy mat z drobinkami
III Rząd
Vipera wkład CV 20 - Czarny mat z kolorowymi drobinkami
Vipera wkład CM32 - Matowy intensywny turkus
135R Inglot - turkusowe trio opalizujące (nie mieści się do paletki)
W większości cieni zużycie bardzo małe. Kupione w różnym czasie w przeciągu ostatnich 18mc. Najchętniej wymieniam wszystkie razem z paletką.
6.Colot Tattoo :
20 Tirquoise Forever -
kupiony i otwarty w styczniu 2015. Użyty raz.
60 Timeless Black - Kupiony i otwarty w październiku/listopadzie 2014. Pozostało 85%.
35 On and on Bronze - otwarty we wrześniu 2014. Pozostało 80%.
15 Endless Purple - kupiony otwarty w październiku/listopadzie 2014. Pozostało 90%.
45 Infinite White - najstarszy jaki mam (nie pamiętam kiedy kupiłam) nie wyschnięty.
Wszystkie ważne 24mc od otwarcia.

7.Tusz Max Factor False Lash Effect, Czarny.
Kupiony i otwarty w lutym 2015. Użyty około 6 razy.
8.Miss Sporty Pump up Booster, Czarny Podkręcający. Kupiony i otwarty w lutym 2015. Użyty 2 razy.
9.BourjoisVolume Glamour Ultra Curl, Czarny Podkręcający. Kupiony i otwarty na początku stycznia 2015. Pozostało ok 40%.
10.Korektor rozświetlający Loreal Lumi Magique - 1 light.
Kupiony i otwarty w październiku 2014. Ciężko stwierdzić ile zostało (myślę że około 40%). Data ważności 6mc od otwarcia.
11.Korektor Maybelline Instant Anti-Age, 20 Nude. Kupiony w grudniu 2014 na allegr... Użyty kilka razy, pozostało pewnie około 80%. Data ważności 12mc od otwarcia.

Brwi :
12.Paletka Pierre Rene Eyebrow Set -
kupiona i otwarta w listopadzie/grudniu 2014. Zużycie cieni znikome. Wosku pozostało 90%. Ważne 12mc od otwarcia.

Twarz:
13.The Balm Betty-Lou Manizer -
dostałam na gwiazdkę 2014. Użyłam raz.
14.Catrice Puder Rozświetlający Prime and Fine. Jasny różowy, odbijający światło, opalizujący na złoto. Kupiony w czerwcu 2014, pozostało około 90 %. Data ważności 24mc od otwarcia.

Usta :
15.Rimmel Lasting Finish Colour Rush :
100 give me a cuddle
710 drive me nude
Oba dostałam w lutym, użyłam po jednym lub dwa razy. Wazność 36mc od otwarcia.

Pielęgnacja/ zapachy :
16.Pianka Got2b volumania (zapach malin). Kupiona w marcu, użyta raz. Kupiłam razem z lakierem w opakowaniu prezentowym i na butelce nie ma daty ważności
17.Bielenda aktywne serum korygujące, cera z niedoskonałościami. Nowe zafoliowane. Data ważności 07.2017
18.Elizabeth Arden 5th Avenue edp. Mam już je długo od 2013r, data ważności 36mc od otwarcia.
19.Coty, Beyonce Heat Rush, natural spray 75ml. Używane od grudnia 2014, pozostało około 50%.

ODSYPKI /ODLEWKI- Do pojemniczków dostępnych w rossmanie.
Paese puder bambusowy
Puder sypki Bourjois kolor 01 peach
Inglot HD kolor 71
Mac Prolongwear nc20

Edytowane przez misisia86
Czas edycji: 2015-12-20 o 09:33
misisia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując