Masz tu na mysli siebie, a post tez jakby o mnie

Podobnie chyba jest z roznymi zadaniami, ktore ma sie do wykonania

Moze dlatego niektore osoby polegaja na "ostatniej prostej ". Gdy zadanie jest ciezkie i musimy wlozyc w nie duzo pracy to jakos spinamy wszystkie swoje sily. Gdy ostateczny cel jest na wyciagniecie reki to mamy takie klasyczne odkladanie na pozniej(No, bo skoro cel jest tak blisko to w koncu kiedys sie zbiore i go osiagne).A pozniej wychodzi na to, ze czlowiek pol roku gdzies tam sobie folguje, przeklada odklada.I ostateczny cel jak nie zostal osiagniety tak nie jest

A czlowieka tylko dopada frustracja, ze nawet swoim postanowieniom nie moze zaufac
Dlatego Dziewczeta Kochane nie ma co

Wiosna idzie, trzeba spiac poslady i dzialac ostro

W czas czy nie w czas, w pogode czy nie pogode
coccinelle_88 A dlaczego musisz glownie wykonywac teraz cardio i hiity? Pamietaj, ze i tak czy siak ruch jest najwazniejszy, wiec tez nie ma co umniejszac wagi treningow ktore wykonujesz.I tak taki trening jest lepszy niz NIC i na pewno przyniesie Ci jakies korzysci. Ja tez lubie cardio i hitty i dotychczas glownie je wykonywalam (dla pryzjemnosci). Ale pobyt na tym forum uswiadomil mi taka oczywista oczywistosc, ze od cardio nie uzyskam celu o ktory mi chodzi
Po prostu musisz okreslic konkretnie swoj cel o ktory Ci chodzi.Wtedy latwiej bedzie Ci podobierac treningi. Jezeli chcesz zredukowac tkanke i wyrzezbic miesnie to moze warto zrobic z treningu silowego, intensywny? Wplecajac miedzy seriami pajacyki , podskoki, marsze, truchyty, sprinty

Zeby uintensywnic trening. Przeciez nie trzeba z niczego rezygnowac..
Ten wlasnie moj program z Shapea na tym polega. Cwiczenia sa silowe, ale sa wykonywane w taki sposob, ktore podnosza tetno. Wiec mam 2 w 1

Trening ten sklada sie z 5 rund. Po tym zrbilam 32 cardio z fitness blendera

Czuje sie super!

Mialam i silowe i intensywne w ponad godzine czasu. Poza tym warto tez zwrocic uwage na fakt tego, ze po cwiczeniach silowych trening cardio jest duzo bardziej efektywny pod wzgledem redukcji tkanki tluszczowej i mozna go wykonac np. krocej.
Co do slodyczowej misji, moze sie podejmiesz?

Ja wczoraj zgodnie z zalozeniami nic nie zjadlam. Jedyne dni w ktore bede mogla zjesc cos slodkiego to sobota albo niedziela

I tak nawet jakbym zjadla caly worek ciastek to lepiej by mi wyszlo, niz codziennie 100 g ciastek czy pol tabliczki czekolady