Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-18, 11:12   #3457
ultraviolwt188
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

U mnie w domu tez zawsze mama piekła chleb na zakwasie i siostra tez tylko ja nie kultywuje tej tradycji nie mam na to czasu one maja, własny biznes i nie musza sie ograniczać staram sie jak najzdrowiej odżywiać, mama ma ogród i zawsze mamy dostęp do warzyw i owoców, a tutaj kupuje od rolników lokalnie mleko, jaja i warzywa, sery
trzymam kciuki za Wasze wizyty, mniaaaammmmmm zaraz zjem na śniadanie pizzę ( sama robiłam ) chodziła za mną od wczoraj
co do Tżtów ja miałam ten sam problem i wiecie co jest taka teroria zeby napisać komuś list o tym co sie czuje jeśli nie jesteście w stanie tego powiedzieć otwarcie bo towarzysza temu spore emocje, i jak tak zrobiłam, tylko nie obwiniacie ich w tym liście piszcie co czujecie, czego sie obawiacie itp. Moj maz po przeczytaniu tego mówił, ze nie zdawał sobie sprawy z tego wszystkiego co przechodzę i postara mi sie pomoc jak najbardziej moze, zostawilam mu list i kiedy miał wrócić z pracy pojechałam na kawe, dzwoni i pyta gdzie jestem, powiedział ze myślał, ze sie spakowałam i pojechalam do Polski facetom trzeba mowić wiele rzeczy bo sami sie nie domyśla, sa jednak inni niz MY SUPER BABKI mnie tez to nauczyło tego, ze trzeba mowić na bierząco o wszyskim tym co sie czuje i oczekuje od partnera bo pózniej wszystko narasta, po co sie na siebie gniewać lepiej razemmilo spędzić życie