Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fitness Blender - kto ćwiczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-19, 14:59   #553
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy

Cytat:
Napisane przez coccinelle_88 Pokaż wiadomość
Ja niestety zajojowalam- w sumie w duzej mierze na wlasne zyczenie. Ale tez nprzez to, ze okolo 4, 5 miesiecy w roku bylam przyspawana do ksiazej, uczac sie do sesji na studiach, potem siedzaca praca, brak czasu na jedzenie. Potem pozeranie na raz posilku na koniec dnia wielkosci 3,4 ktore opuscilam do tej 17, czy 18 godziny. Masakra. Coz, czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych bledach

Na mnie mobilizujaco dziala bat
Wiec jesli mam program, najlepiej jak najdluzszy to wiem, ze nie moge odpuscic, szkoda by bylo dlatego od niedzieli jadę z koksem z piątką jest plan, jest cel. Tylko ja zamiast nad biurkiem mam go na pulpicie. Trzeba sie brac do dzialania!!

Ja tez na poczatku podchodzilam do nich z duza rezerwa, ale wlasnie fakt, ze nie sa robotami, maja zadyszke i robia sobie przerwy albo zaplatuja sie we wlasne nogi jak ja przekonal mnie do nich
Chociaz szczerze- zdziwil mnie jeden fakt- tuz po skonczeniu moich 8tyg robilam z nimi jakis trening. Tak, byl meczacy ale dla mnie nie taki, bym musiala wzdychac, czy robic przerwy, a oni... sapali robili przerwy i wybierali wersje soft, podczas gdy ja cwiczylam hard cosik mnie to dziwi... poza tym- patrzac ma Kelli... te jej uda. No nie wyglada jakby zajmowala sie "zawodowo" sportem, jak chociazby Jill czy Ewa... ale w sumie to nie takie wazne przeciez

Poprosze o linki do Twoich ulubionych treningow!!! Chcialabym sporbowac !!!

Czy moge prosic o link?

Ja jestem dzis po treningu #3. Oceniam go ciulowo, typowa rąbanka, non stop podskoki, wymachy- nie cierpie tego. Poziom trudnosci 5, czyli cos, co mnie zdecydowanie przerasta. A ilosc spalonych kcal... nie powala. W porownaniu do tego ile wysilku trzeba wlozyc w wykonanie tego treningu.
Ale dla masochistow bedzie w sam raz

W sumie chcialabym sobie jeszcze teraz cos przecwiczyc, ale nie mam pomyslu. Ktos, cos...? do 30 minut.
Odnosnie moich ulubionych treningow cardio to wlasnie jednym z nich jest 37 podana w linku przez Martva Choc wczoraj w ramach "posilowego" cardio znalazlam jeszcze dwa inne fajne treningi , ale linki wkleje jak juz bede w domu, bo w pracy nie mam dostepu do swojej fitness blenderowej linkowni , ktora sobie zgromadzilam przegladajac ich treningi

Co do tego treningu z Kell - czasami mialam tak (szczegolnie na poczatku wykonywania ) ze nie byl on wcale dla mnie az taki meczacy/efektywny poniewaz cwiczenia wykonywalam zle pod wzgledem technicznym.Zawsze tak mam , ze gdy robie trening po raz pierwszy czy drugi to skupiam sie bardziej na kolejnosci wykonywania cwiczen, podpatrywania jak mniej wiecej powinnam je wykonac, a dopiero jak to zapamietam to wtedy zwracam uwage by wykonywac je poprawnie I zazwyczaj wtedy tez odczuwam roznice w efektywnosci i zmeczeniu

A ja mam prosbe do Was: czy ktoras z Was moglaby polecic jakis trening wlasnie w stylu tej 37? Najlepiej jakby trwal od 45-60 minut. Moga tez byc 3 treningi np. po 20 minut itd. Chodzi mi glownie o to by to bylo CZYSTE lajtowe cardio, bez zadnych absow (albo z mala ich iloscia), ciaglych przysiadow czy bog wie jakich podskokow. . Wczoraj napredce przegladalam FB pod tym katem , no ale nic nie znalazlam. A potrzebuje tego cardio w ramach uzupelnienia treningu ze Shapea ktore i tak juz jest dostatecznie silowe

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Nie znasz?
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s
Bardzo fajny program

Lubię w FB to że są tacy 'nieidealni'. Chodakowska sprawia na mnie wrażenie androida, Kelli jest naturalna, jak stoi na jednej nodze to się chwieje jak większość normalnych ludzi i to jest fajne. Podejrzewam że to jedna z rzeczy którymi mnie 'kupili'
Chodakowska coby nie bylo jak dla mnie jest zbyt bardzo przmulona Jak robilam jej Killera i opanowalam wszystkie rudy, to wyciszalam to co ona mowi Odnosze wrazenie, ze ten jej wewnetrzny spokoj jest zaprogramowany W sumie pod wzgledem mowienia najbardziej odpowiadaja mi babki z treningu Shapea Bikini body last minute Widac, ze maja energie i ten poziom energetyczny jest prawdziwy i niewymuszony, zawsze bardzo motywowaly mnie do kolejnych powtorzen

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez manos Pokaż wiadomość
Witam
Można do was dołączyć? Tzn oficjalnie zacznę od poniedziałku, bo dokańczam ostatni tydzień t25 alpha. Zapisałam sobie ten plan 8 tygodniowy, ale powiedzcie mi dobre kobiety, czy ćwiczycie 6 dni w tygodniu i 7 reset? czy przerwy robicie częściej?
Jasne, ze mozesz dolaczyc Dlaczego nie? Przeciez to publiczne miejsce hehe

Z tego co kojarze kilka postow wyzej jedna z Wizazanek napisala, ze robila wiecej treningow w tygodniu, dzieki czemu program udalo jej sie skonczyc w 7 tygodni. Wiec to zalezy juz od potrzeb i fizycznych mozliwosci

Z tego co ja wiem i z czym spotykam sie np. czytajac Shapea to ze w tygodniu powinny byc dwa dni nietreningowe, natomiast gdy wykonujesz cwiczenia silowe to wtedy musi byc jeden dzien przerwy miedzy nimi.

W przypadku cardio wiele zalezy od tego jak szybko chce sie osiagnac efekt. Mysle, ze ten rodzaj treningu mozna wykonywac nawet 6-7 razy w tygodniu. Choc jeden dzien przerwy od treningow moim zdaniem jest potrzebne i nie ma co przesadzac.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując