Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-20, 08:15   #1475
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Bry

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Patrzcie jaki ładny KLIK

Edit
Albo TEN i TEN.. Dlaczego u nas takich nie ma?
Jeden z nich u mnie a na DL czekam - zobacz termo trio z DL przepadniesz

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Zarzucam landrynkę na dobranoc na blogu też jest.
Ojjjjj to nie Ty, absolutnie , ten lakier pogrubił Ci strasznie pazurki a w poprzednim tak ładnie wyglądały

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
oooo akurat mam go w wersji "proszek do prania" Biało niebieski znaczy.
Piąteczka

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50731545]
No masz

Ja jak zamawiałam The Uptown to pokazana była stara wersją na miniaturce i taką też dostałam [/QUOTE]
Nooo
O widzisz jednak moszna tylko czemu nie przy porcelance

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
To jeszcze ode mnie Lovely Butterfly Colors nr 1
Mój aparat oszalał, kiedy go fociłam, widziałam to już na wyświetlaczu - trupie dłonie i odblaskowe paznokcie Naprawiłam co mogłam, w fajnym porannym czy południowym słońcu nie osiągnie takiego poziomu neonowatości jak na foto, ale już popołudniu będzie zyskiwał na mocy, nie wiem jak to się dzieje ale się dzieje Dodajcie sobie do tego, że z bliska wydaje się normalny, a kiedy przechodzę koło lustra i paznokcie migną mi z dalsza, to normalnie świecą Medżik!
Dwie warstwy na bieli
Pięknie kusicie tymi Lovelkami tzn wzięłam biały z myślą o CC ale może się skuszę na któryś

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
No ja to wiem. Ale gdzieś tam sumienie gryzie troszkę.

Nie rwę włosów z głowy, ale wiesz jak to jest. Rzucisz linkiem, i ktos się natnie to jest tak trochę głupio

ioioioioio... Pakuj się jada po Ciebie!
Śnieguś ja absolutnie nie mam pretensji, tak jak dziewczyny piszą, mój błąd w tym, że uznałam, że to co na fotce to ta wersja którą chcę, z resztą zobacz Chu dostała to co chciała. Wina sklepu ewidentna

Napisałam wczoraj do nich, dołączyłam fotkę Cooone, żeby laikom pokazać różnicę- dzięki Cooone za udostępnienie fotki , napisałam tez, że jeśli mają starą wersję to chcę starą I jeszcze, że jeśli mają to niech napiszą ile sztuk bo są inne osoby zainteresowane starą wersją. i Opiernicznyłam na samym początku oczywiście. Nie mam jeszcze odpowiedzi

Edytowane przez agaszak
Czas edycji: 2015-03-20 o 08:16
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora