|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016
morsmordre, ach znowu rustic, super! Motyw przewodni boho/leśnie kwiaty - ja już jestem "kupiona". Bardzo ładny dworek i tak pasuje do motywu przewodniego. Wszystkie trzy sukienki piękne, mam problem z wyborem faworytki ale chyba 3, choć 2 też super. Ten pierwszy bukiet cudo! Ten drugi też śliczny, taki inny. Super fotografowie(zdjęcie w deszczu wymiata). Śliczne buciki(uwielbiam ten model) i dekoracje w słoikach no i poligrafia skradła mi serce. 
wildDaisy, bardzo pozytywna ta Twoja wizytówka. Niestety nie ma linków do usługodawców. Ładne kolory przewodnie, a może połączenie granatu z bordo? Ślub już będzie zahaczał o jesień to pasowałoby. Ładna dekoracja sali(lub sala jeśli to jest jej zdjęcie), super są te kwiaty i wysokie świeczki. Tort mocno czekoladowy - mniam! Piękny bukiecik, no i znowu dużo różnych fajnych alkoholi do picia - again mniam! 
Devileek, piękne otoczenie sali, chcecie wykorzystać jakoś tę altankę? I jedno i drugie połączenie kolorystyczne jest super, też miałabym problem z wyborem. Śliczne sukienki 1 i 3 z akcentem na jedynkę, ma piękny dół. Bukiety z goździków są niesamowicie urocze i w fiolecie i w różu. Będziesz miała druhny? Super pomysły na dekoracje, tort i zaproszenia z tablicy inspiracji.
izk_a, o jesienny ślub. Bardzo ładny ośrodek i fajna sala. Ach i znowu monochromatyczna paleta fioletu, super! To są piękne kolory no i pasują do jesienni. Oba bukiety piękne, choć chyba bardziej mi się podoba ten łączony. Śliczna sukienka, w stylu glamour, świetna! Super fryzura, będziesz miała welon czy jakąś ozdobę? A to ostatnie zdjęcie to jest skrzyneczka na koperty czy może koszyk do dekoracji?
Widzę, że mamy grudniową PM ale bez wizytówki, szkoda, zimowe śluby to wyzwanie ale są równie piękne co te w cieplejszych miesiącach.
Zaczynamy PMki tegoroczne. PMki z poprzednich lat nadrobię już w relacjach bo widzę, że są linki.
Cherry_Muffin, ach szmaragdy, piękny odcień jako kolor przewodni. Widzę, że ślub tuż tuż! Świetna pani fotograf. Już wspominałam, że kolory przewodnie cudowne, tak samo jak kwiaty. Mam nadzieje, że udało się już suknie ślubną dobrać? Bardzo ładne zaproszenia i kolczyki a te pingwinki przesłodkie( i pani pingwinkowa ma zieloną kokardkę!), to figurka na tort? Super fryzurki.
O druga PM 2015 nie ma wizytówki, to w takim razie przeskakujemy trochę w czasie do 2017. 
aardbei77, czerwono - truskawkowo. Klimat lata, super. Sukienki śliczny, moje faworytki to 1 i 2. No i mocny czerwony bukiet świetny i pasuje do sukienek.
Uff... Nadrobiłam Was. Teraz już wszystko w miarę wiem, mam nadzieje, że mi się nicki nie pokręcą. Chciałabym zaznaczyć, że moje opinie są zupełnie subiektywne i nie należy się nimi przejmować. Jednak skoro już oglądałam to uważam, że należy skomentować, za wszelkie błędy przepraszam, ale pisałam na bieżąco jak oglądałam. No i miałam dużo więcej emotków ale kazali mi skasować.
Czas edycji: 2015-03-20 o 14:11
|