2015-03-20, 14:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
mój dzisiaj do 21.30 pracuje 
|
Cytat:
Napisane przez klakla91

Się ciesz. Mój dopiero koło 22 wróci, dobrze, że się wczoraj trochę widzieliśmy bo tak cały tydzień kończył tak późno
|
Cytat:
Napisane przez lenka990
Mój do 21.45 na uczelni siedzi 
|
Cytat:
Napisane przez Promyk03
mój w pracy do 15 
ale widzimy się jutro ja nie mam sił po rwaniu zęba 
|
Przebije Was, mój wróci może 20 kwietnia z pracy
A ogólnie dziś wieczorem wybieram się do teściów , jedzonko zawieść piesełkowi
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------
Cytat:
Napisane przez Valmai
sylwia9d, wesele na 150 osób, nieźle. A jakie macie kolory przewodnie? Śliczna ta princeska z kokardą! Ta druga też świetna choć do końca nie można ocenić bo jest w podnoszeniu, za to widać, że się super zachowuje w ruchu.  Ładny, klasyczny czerwony bukiet i bardzo fajne fryzurki. O i macie drink bar, super. Wiecie już jakimi kolorowymi drinkami będzie raczyć gości?
|
Kolor przewodni trochę jest podyktowany stylem sali, więc myślę o połączeniu bordowego z ecru. Fryzury takie bo mam długie włosy, a nie po to zapuszczałam, żeby je związać na ślubie. Jeśli chodzi o drink bar to mamy taką ofertę premium:
> > Pakiet podstawowy ( podstawowe alkohole potrzebne do
przygotowywania drinków, podstawowe owoce do dekoracji, lód , soki napoje oraz
gazowane mixy do drinków )
> > Pakiet premium ( pierwszy pakiet + duży wybór różnorodnych wyselekcjonowanych oraz wysokiej jakości
wódek smakowych i likierów , różnorodne tropikalne owoce do fantazyjnych dekoracji , powiększony zapas syropów Monin, lód,)
Myślę, że będzie masa wyboru + oczywiście jako atrakcja pokaz barmański
|
|