Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016 cz.26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-20, 14:31   #3612
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
klakla91, jak tu kolorowo! Super połączenia barw, co wcale nie jest łatwe przy tylu mocnych kolorach. Fajny fotograf i też w mocnych barwach zdjęcia. Myslovitz - piękna piosenka, a macie pomysł jak do niej zatańczycie? Obie koncepcje sukni bardzo mi się podobają, choć chyba trochę bardziej ta ostatnia zabudowana. Gipsówka jest świetna do dekoracji, jest niedroga a można z niej wyczarować cuda. Aż sobie musiałam wygooglować ten czosnek ogrodowy ale wygląda genialnie! Podoba mi się też ta fryzurka z warkoczem.
Podziwiam, że chciało Ci się wszystko przeglądać i skomentować Naprawdę jestem pod wrażeniem

Co do piosenki, jeszcze nie wiemy co dokładnie, może pojawią się elementy rumby. Nie martwię się tym, bo moja koleżanka prowadzi kurs tańca i ma nam wymyślić jakiś fajny, prosty i nie wydumany układ
Niestety, wizytówka na pierwszej stronie jest nie do końca aktualna. Nowa, jeszcze niepodlinkowana jest tutaj, ale dalej jest kolorowo

34/2021

Edytowane przez klakla91
Czas edycji: 2015-03-20 o 14:32
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora