Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-21, 10:14   #689
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Dobry.

U mnie bez spadku. Ale ten tydzień będzie lepszy, bo wyjadłam już wszystkie słodycze z szafki No i Krop wyjeżdża w delegację więc przyoszczędzę no i żarcia tyle w domu nie będzie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
ja ostatnio weszłam na stronę Zary i ujrzałam jakieś szerokie dzwony do połowy łydki
Nie znoszę Zary bo mają właśnie takie ciuchy z dupy wzięte.

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
oraz byc moze rozejrze sie za gofrownica z wymiennymi plytkami na kanapki.
W Lidlu chyba ostatnio taka była, poszukaj moze gdzieś trafisz.

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczyny , przepraszam, że znów jestem nieobecna, nie nadrobiłam Was.. mam teraz ciężki czas , zmarła mo babcia , dzisiaj był pogrzeb, wypłakałam już wszystkie łzy i od jutra staram się wrócić do normalności i być na bierzącą. Chciałam zebyście wiedziały, że nie nie odeszłam, musiałam tylko troche wrocic do siebie
Moje kondolencje

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
Tamlin, też nie znałam tego słowa a właściwie przypadłości do niedawna - ogólnie rzecz ujmując jest to odkładanie wszystkiego na później w nieskończoność, głównie tych ważnych priorytetowych spraw jak np ostatnich brakujących stron mojej mgrki

Dobra, teraz czas się pochwalić: dziś zawitała u mnie na wadze 6 z przodu Jestem szczęśliwa, w końcu ruszyło - mało ale ruszyło. Pokazało 69,9 - czyli ledwo ale motywacja do dalszej pracy jest
To mój tata na to cierpi. Ale on już ma zaawansowane stadium.
Brawo za 6

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
Podobnie jak Pati weszłam na stronę zary, niektóre rzeczy mnie więcej niż szokują. Poleciałybyście na faceta w spódnicospodniach? Dokąd ten świat zmierza to ja nie wiem...

O w mordę. Matko i ktoś to kupuje? Makabra.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Patisia daj przepis na tartę.