2015-03-24, 19:58
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Cytat:
Napisane przez losek78
Monika, to jedyne wyjście nie malować. Henna to dobre rozwiązanie. Ja szukam wlasnie takiej ekologicznej. Wszystko co robią kosmetyczki jest chemiczne. Robie tylko brwi a rzęsy mam w miarę ciemne. Jak się pomaluje tuszem na CODZIEŃ to mi nie wygodnie, noszę okulary i to chyba jeszcze bardziej przeszkadza .
|
tez nosze okulary i bez tuszu to u mnie nie ma mowy. To podstawa w makijazu dla mnie, dp tego mam minusowe szkla to oka by wogole juz widac nie bylo. Nawet jak bym ufarbowala sobie rzesy i cale byly by ciemne, to nie beda wygladac tak jak po tuszu. Tusz jednak i wydluza i podrubia i mam ladne oko, a bez tuszu to takie jakies... natura to dla mnie co innego oznacza 
cloche, ty wspominalas o bb od Logona z tej anti age serii? Widzialam ta serie dzis w Galeria i nawet byl tester to sobie obmacalam. pompka byla zaschnieta to odkrecilam buteleczke i ta rurka pacnelam sobie na dlon. O matko co to byla za rozkosz krem bardzo lekki, tonuje jak moj bb od LL, czyli tyle o ile, ale za to jak wygladza, a jak nawilza, no szatan nie krem lapke mialam taka gladka i mila jak po silikonach, a krem ich nie zawiera przydalo by sie dorwac probke i na pysku przetestowac, ale jak nie ma to nie ma. Narazie czekam na alve i moze kiedys uda mi sie dorwac probke Logony, albo jakas dobra duszyczka bedzie go miala i mi da troszeczke na wyporbowanie
Edytowane przez 201608040942
Czas edycji: 2015-03-24 o 20:02
|
|
|