2005-07-12, 20:42
|
|
Zadomowienie
|
a ja chciałam sie przywitać
Witajcie Wizażanki,
Właśnie obserwując te forum zauważyłam iż dużo w nim powitań, z tej okazji zupełnie jako początkująca, pragnę się z Wami wszystkimi przywitać
Jestem 22 letnia kobietką , która niechcący po paście cukrowej trafiła na to świetne forum.
Pracuje jako Informatyk- czyli w wyuczonym zawodzie, studiuje w Legnicy Informatykę.
Hmmm czym się zajmuję- uczę się właśnie grafiki komputerowej, pragnę poznać JS ( ale to nie te forum ), pasjonuje się fotografią i … troszku samochodami ( umiem też jeździć motorkiem ).
Wygląd: jestem „ przykościowatom” blondynkom – ale skoro ta przykościowatosc uwielbia mój facet- który ze mną wytrzymał już 3 lata, to ja ją tez lubię.
Hmmmm co tu jeszcze…
Sportów nie uprawiam, choć zdarza mi się jeździć do pracy rowerkiem. Jestem wbrew nikowi strasznym śpiochem i leniuszkem- ale to llllubię.
Jestem fanką- depilacji cukrowej, peedingu ( czy jakoś tak) kawowego, świetlika pod oczy… a resztę testuję.
Yyy tak, bardzo lubie się włóczyć, wszelkie wypady poza miasto są dla mnie rajem- a dobrzy znajomi, lekarstwem na wszelkie smutki.
Dobra, nic więcej do głowy nie przychodzi
Tak więc witam Was, i mam wielką nadzieję iż szybko się zapoznamy i nawiążemy miłe znajomości
PS. Robię straszne błędy ort. I nie tylko- plisss, nie bierzcie ich pod uwagę.
Aha, chciałam pozdrowić moją kochanko-siostro-psiapsiółkę Elę, kochanko-córko-psiapsiółko-siostrę Ewcię, mojego mężo-brato-kochasia Tomusia, i nie będę dalej wymieniać moich zawikłań przyjażniowych, ale całuje gorąco wszystkich których znam i mam nadzieje że te pępki świata wreszcie mnie odwiedzą
|
|
|