2015-03-25, 05:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez kreciorek85
A od 11 minuty co?? 
|
już było niefajnie 
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli
Czytam was cały dzień, żeby nie było  Produkuję karteczki do "kołocza"
|
Podzielisz się wzorem? 
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka
Jakieś 30 km od Warszawy, jakby co mogę dać info na priv.  Nie wiem tylko na jakie okazje je wyciąga.  Na pewno na pikniki rodzinne. :P Ciekawe, czy na sesję ślubną by nam wyciągnął. Jak TŻ wyrazi chęć, to zapytam właścicielki. 
|
TŻ też ma dostęp do takich rzeczy i na pewno będziemy mieć sesję tam, bo TŻ jest mocno związany z militariami 
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
Hej
Nadrobiłam kilka stroni jak czytałam o spowiedzi to aż mnie ciarki przeszły...
Nie byłam kilka lat nie pamietam już tej regułki ;/ Boję się tej spowiedzi strasznie...
|
Nie musisz mówić regułki Jak będzie fajny ksiądz, to Cię sam poprowadzi.
Cytat:
Napisane przez aneta_91
A to nie obowiązuje tu zasada tych 3 czy 6 miesięcy tymczasowego zamieszkiwania na terenie danej parafii? Bo nasza sytuacja jest trochę 'skomplikowana'  - na obiadki do mamusi jeździmy co drugi weekend  , w tygodniu Tż pracuje, w weekendy ma uczelnię, ja się obijam chwilowo, a uczelnię mam raz na tydzień w innym mieście.
|
studenci mają łatwiej 
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka
Dziewczyny, mam pytanie. Jak myślicie, czy wypada założyć na rozmowę kwalifikacyjną skórzane czarne baleriny? Chcę założyć spódnicę, koszulę i marynarkę, ale nie wzięłam z Polski niskich szpilek i mam tylko wysokie peep-toe, no i po pierwsze nie bardzo mi się widzi zakładać takie wysokie, bo są trochę wyzywające, a po drugie będę daleko jechać komunikacją i ma lać. :/ I też drugie pytanie: lepiej zupełnie płaskie baleriny czy na niskiej koturnie?
Potrzebuję butów. 
|
wypadają jedne i drugie 
Cytat:
Napisane przez Kelpie
Miałam zabiegany cały dzień i nie miałam kiedy zajrzeć
Byłam w Taranko i kupiłam sukienkę na poprawiny. Gdyby nie to, że mi się podobała to nie dałabym im zarobić. Tak mnie laska wkurzyła, że szok.
Mam jakiś problem z dłońmi  tak mi się skóra na tych wystających kostkach, że aż mi pęka i krew leci. Nie wiem czym to smarować żeby pomogło.
Mam takie pytanie. Jakie macie cytaty na zaproszeniach? 
|
Maść z wit. A.
A cytatu nie pamiętam teraz
|
|
|