2015-03-25, 14:59
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Axotret - brać czy odstawić?
Cytat:
Napisane przez Agatha2003
Ja akurat brałam Aknenormin, w takiej samej dawce co Ty, z tym że brałam jedną kaps rano, a druga po obiedzie ok 17. Nie robiłam zdjęć, ale chyba wyglądałam podobnie jak Ty. I też miałam wątpliwości czy brać dalej, tym bardziej że wyniki cholesterolu i trójglicerydów się pogorszyły...ale pojechałam do dermatolog na kontrole i pow- dobrze że wysypuje, bo to oznacza że skóra się oczyszcza.
Co Tobie powiedział po miesiącu dermatolog? Jeśli miałabym coś od siebie poradzić to może zmień dawkowanie- bierz jedną rano, a drugą po 15. Nie będziesz od razu katować tak organizmu.
Aaaa i u mnie pogorszenie trwało w sumie 3 miesiące, zawsze w połowie opakowania mnie wysypywało.
|
Dziękuję za odpowiedź!
Po miesiącu dermatolog powiedział, że dobrze że miałam wysyp bo do miesiąca może być pogorszenie i wsystko musi wyjść na wierzch tak jak mówisz. Dodała też że po dwóch miesiącach powinien nastąpić przełom - mam nadzieje, że miała na myśli koniec tych wysypów.
Jejku 3 miesiące? już mnie to bardzo irytuje bo co zrobi się lepiej za chwile z dnia na dzień BUM! i buzia wygląda dokladnie tak jak na zdjęciu, a ja siedze w domu i nie jestem w stanie nigdzie wyjść :/ czekam aż to okropieństwo chociaż troszkę przejdzie, abym mogła nałożyć podkład.. nie moge na siebie patrzeć w lusterku i do tego szczypanie itp ..
A po tych 3 miesiącach poprawiło Ci się ?
|
|
|