Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-25, 16:23   #4327
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
też idę dzisaj na czyszczenie
I jak było? Moje dziąsła teraz bardzo krwawią, aż babka była zdziwiona a ja nie mogłam już znieść smaku krwi. Ważne, że już po

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja też mam przeokropne okna
Tż ma rację z oknami Ja nie mam najmniejszego zamiaru ich myć, bez przesady, kończymy siódmy miesiąc ciąży, dla mnie mycie okien teraz to już jest trochę nieodpowiedzialne.
Mi brat umył okna. szkoda, że już pojechał

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
dziendobry!

melduje sie po wizycie, wszystko ok. szyjka pozamykana, maly glowa do dolu (i twarza do swiata, pewnie chce patrzec przez moj pepek ), serducho mu bije.
dostalam clotrimazol na infekcje i tabletki doustne dla tzta. no i zelazo jednak tez.

moj tez nie. i malego tez nie wazy.

ja mam 8 kg na plusie na razie. tzn mialam tydzien temu, moze teraz juz 9
Super
Ja jednak idę w pt po zwolnienie. Niby miałam pracować 4h a ciągle musiałam zostać dłużej. W piątek byłam 6h, a akurat źle się czułam... i dlatego musiałam zostać, że jedna laska powiedziała, że nie przyjdzie godzinę wcześniej do pracy, bo nie będzie robić nadgodzin przez nią ja musiałam. Wkurzyłam się i jak gin powiedziała znowu, że powinnam isc na zwolnienie, to się zgodziłam. A że mam teraz urlop z zeszłego roku, który i tak mogę wybrać do końca marca, to w pt mi to L4 wpisze
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Listopadowe sa juz dawno. Teraz czas na grudniowe

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

nasza Slodkaaa jest listopadowa. A grudniowe obstawiam, ze do tygodnia beda
Wow
Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Rozumiem. Mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka..

Btw. pojawiła mi się kreska na brzuchu
Ja się tak urodziłam. I gdyby nie to to bym się nie urodziła żywa, to była ostatnia szansa. widać czasami to pomaga.