Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polecamy cwiczenia na DVD
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-24, 00:30   #3
special_k
Raczkowanie

Dot.: Polecamy cwiczenia na DVD

no hej melduje sie posiadaczka 3 plyt z cwiczeniami :

1. PUMP IT UP (ministry of sound)- czesc ktora nazywa sie ' Burn it-Lose it', Mam ta plyte chyba od czerwca, do tej pory zrobilam chyba ze 4 podejscia, nigdy nie udalo mi sie skonczyc treningu dochodzilam do polowy, bylo nawet ok, dopuki nie zaczyna sie czesc 'kick boxing' czy cos podobnego i to jest taka nuda ze nie mam motywacji. Ale dla zmotywowanych, na pewno mozna duzo spalic ale trzeba tez miec niezla kondycje wyjsciowa. Prowadzi to ta panna zdaje sie z teledysku Call On Me, w ktorym tez cwiczyli

2. PUMP IT UP ( ministry of sound) - czesc ' The ultimate dance workout' . To juz jest po prostu masakra. Po 20 minutach jestem tak zmachana ze nie daje rady tez nigdy nie skonczylam tego treningu. Wymaga jeszcze wiekszej sprawnosci i kondycji niz poprzedni program.

3. Martine Dancebody. prowadzi to taka mniej znana angielska aktorka (Martine). Cwiczenia sa super, nie za latwe, nie za trudne, jest po kolei : rozgrzewka, cardio-vascular, gorne czesci ciala, rozciaganie na stojaco, dolne czesci ciala, rozciaganie na podlodze, absy czyli brzuszki, i zakonczenie - 'cool down'. To moje najlepsze dvd z tych co mam i mi bardzo sie podoba. Cwicze systematycznie od kwietnia i sa efekty!!!
Aha i na dvd jest dodatek w postaci porad zywieniowych, ktorych ja tez sie trzymam

podaje linka : http://www.youtube.com/watch?v=Qx_ouup-I6c
special_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując