Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-28, 12:41   #1421
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mam nadzieję... moze potrzebuje czasu na przemyslenie,... ochłonie to ją uściskam nawet za to co mi powiedziała.. prawdę, ale jak wiecie prawda najbardziej boli! zresztą co to by była za przyjaciółka która by przede mną ukrywała i tylko mówiła mi jak jest pieknie i gładko..! szczerość przede wszystkim!
przykro mi Mustique, ale zgadzam sie z Tobą prawdziwa przyjaźn to być ze sobą szczerym przede wszystkim . Odczekaj chwile, ochłonięcie i wtedy sie odezwij. Jestem pewna jak obie przemyślcie to z czasem z dystansem na to spojrzycie. . Tylko byle nie za długo sie gniewać.

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
jęczmienna jest drobna, troszkę większa od kuskus, taka biało szara...
gotuj ten krupnik

tak, o taka małą tareczkę mi chodzi, niezastąpiona w kuchni
wyciskacza tez bardzo rzadko używałam

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

refren najładniejszy

oj nie lubie takich sytuacji, męczą mnie strasznie... na pewno jak ochłoniecie to sie dogadacie,

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

zapłaciłam rachunki, boże ile tego było aż mi sie już swiat odechciało...
Tak wlasnie taka biało szara . Dostałam w dziale z żywnością Orientalna w bio ani z kaszami nie było. Pewnie w sklepie bio bym dostała ale to poza miastem jest.
Mięso sie gotuje .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora