2015-03-28, 14:45

| 

| 

| 

Konto usunięte 

| 

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Kama,  
ty to masz jakieś szczęście do tych kosmetyków w tkmaxx...Ja nawet jak chodzę w dniu dostawy - ponoć  - to jakoś niczego ciekawego nie znajduję...Albo jest w wygniecionym pudełku i ze zniszczoną folią...Do kitu. A takich otwieranych nie kupie, widziałam, jak jakaś idiotka otwierała krem czy balsam do ciala i go sobie testowała  To już ludzkie pojecie przechodzi... 

Torebka wpadła mi w oko, gdy tylko się pojawiła...Ale jakoś nie mogłam jej przyporządkować żadnym ciuchom/butom. Poczekam na wyprzedaż, może wtedy łatwiej mi pójdzie  

Choć nadal nie potrzebuję żadnej torebki, niestety... 

Juka, 
czytam tego ostatniego Miniera Nie gaś światła. Hm, paskudny seryjny psychopatyczny popapraniec zawitał do Puszczy Białowieskiej. Ojej. 
 Dobrze, że mieszkam na drugim końcu Polski  
Niestety, odległość miedzy częściami zbyt długa, a przydałoby się pamiętać, co było w drugiej...Trochę mi pomogło  

http://lubimyczytac.pl/autor/62394/bernard-minier 

ale aż tak dokładnych streszczeń tam nie zamieszczają... 

I przeczytałam Wołanie kukułki, Rowling pod pseudonimem. Fajnie się czyta, podoba mi się niekoniecznie przystojny główny bohater po ostrych przejściach i pokazanie, jak media reagują na śmierć książkowej celebrytki... Na Jedwabnika czekam, kolejka długa... 

W ogóle, ktoś zabrał wiosnę, chłodnawo dzisiaj, nie wzięłam rękawiczek, zmarzłam...

| 

| 

|