2005-07-12, 23:56
|
|
Zakorzenienie
|
Babskie sposoby na facetów
Chciałabym założyć wątek o naszych sposobach by przekonać do czegos facetów lub ich ułagodzić. Ja przekonałam sie juz, że nowoczesne metody perswazji nie działaja na mężczyzn wcale i rozmowa czy tłumaczenie specjalnie efektu nie daja. Moja babcia zawsze mi tłumaczyła, ze tu trzeba sposobu. 
Dzisiaj zastosowałam sposób. Założyłam kiecuszke, którą kupiłam od jednej z wizażanek na targowisku, ugotowałam obiad i posprzatałam. Byłam super miła przez telefon, tryskałam dobrym humorkiem. A jemu najpierw oczy wyszły na mój widok, potem sobie zjadł, jesczze mu herbatke zrobiłam i dałam buziaka. Potem siedzielismy na kanapie a ja go całowałam a mu sie oczy smiały. A potem ni z stad ni z owad powiedziałam mu, że mam do niego prosbę. Wytłumaczyłam mu, ż emnie czasami rani jego zachowanie, i że chciałabym by sie do mnie zwracał inaczej i częsciej mówił proszę i dziękuję. A on się usmiechnął i przytulił i powiedział, że będzie się starać.
SZOK! Normalnie to krzyczy i jest awantura a tu taka reakcja! No i spędziliśmy przyjemny wieczór. Zobaczymy co będzie dalej i czy będzie się starał dotrzymać słowa.
A wy macie jakies babskie sposoby?
|