2015-03-29, 18:17
|
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Marc Jacobs - kolorówka
Cytat:
Napisane przez Luna83
Corii skąd ja znam ten stan 
I jak, zadowolona z duo? Który odcień wzięłaś?
Ja nie mogę doczekać się mojego Mirage, przebieram nogami z niecierpliwości
A tym masz podkład MJ prawda? Czy to bardziej podkład czy puder? Dobrze matowi? Bo kusi mnie 
|
He he, ale to już koniec łażenia do S Juz na razie nic nie chce z MJ, mam co chciałam i koniec 
Wzięłam Hi- Fi Filter.
Mam w kompakcie i jestem w nim Mozna nosic jako puder i jako podkład- testowałam oba sposoby i każdy mi pasuje w 100% 
Zwłaszcza z baza YSL Blur, która zminiejsza widocznosc porów i matowi - to już calutki dzien bez poprawek i swiecenia u mnie wytrzymuje 
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------
Cytat:
Napisane przez MissScareAll
Ooo który kolorek? Może Mirage?  Bardzo jestem ciekawa, jak kolor ma się do MACa Taupe, no i jak wypada ten puder/rozświetlacz.
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------
Corii, do Ciebie to pytanko, nie mogę cytować 
|
Wziełam Hi-Fi Filter, bo tetsowałam wszystkie 3 i tylko ten jeden wyglądałam u mnie najlepiej. Jak nałozyłam Mirage, to i Konsultantka i małz zgodnei stwierdzili, ze wyglądam, jakbym zóltaczkę miała 
Zas ciemna cześć wyglądała u mnie na ryjku po prostu brudnawo - to dobre określenie.
Ale pigmentacja, konsystencja, łatwość nakładania - na 5 z plusem
Czas edycji: 2015-03-29 o 18:18
|
|
|