Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 06:26   #69
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
To lipa ja w swoim ace 2 wzielan i sie przydalo z kolei mo tzt na jakiegis super lg i nie wzial :/// co do opon moj tzt zmienil w sobote juz nanletnie. Ba szczescie kupowalismy nowe w tamttm roku to koszt odszedl
My na razie jeszcze nie zmianiamy bo śnieg ma padać, zreszta ja nie mam. Teraz zimówki kupowałam no i już letnie muszę. Ale to nic ź ma w czerwcu do zapłaty: przegląd samochodu, ubezpieczenie samochodu (1200) i ubezpieczenie domu.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Iwfka zobacz sobie ile na allegro stoja nowe s3 a pozniej zastanow sie czy na pewno chcesz wladowac w ten telefon prawie pol tysiaca. Nie oplaca sie. Za te kase dostaniesz fajny telefon + te s3 mozesz sobie sprzedac, ktos ogarniety na pewno kupi. No ale Twoja decyzja.

Debrah niezle bebechy ma . Co do pepco to na bank tak jest ;/ chyba tylko legginsy zazwyczaj sa pelnowartosciowe.
Już za późno bo dzisiaj wybieram. Poza tym ie chciałąbym innego bo z tego jestem mega zadowolona.
Co do leginsów w pepco ja nie mogę tam dla Oli kupić bo ona taka okrągła i pampersa jeszcze ma a większość z tych leginsów płytka strasznie. Pomijając ze rozmiar na 4 lata biore jak już coś tam kupuję.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Mieszkanie jest swietne, walczymy z naszymi rzeczami, ktore nie chca sie zmiescic w szafach ;-) nie mamy jeszcze gazu, cieplej wody, pralki, klimatyzacji ani swiatla w czesci pomieszczen. Mieszkamy na czwartym (pl trzecie) pietrze a widok z okna jakbysmy byli na parterze, okolica cicha, obok mamy dom starcow, ale do gwarnego centrum spacerem 10min, parkow do wyboru do koloru, dzieci multum, sasiadow jeszcze nie poznalismy, jutro idziemy sie przywitac. Jesli tylko tz bedzie odpowiadac praca, to chcielibysmy tu zostac.
No to super. Życzę żeby szybko Was popodłąćzali do mediów
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Co szykujecie na swięta? wczoraj byłam w biedrze 250zeta wydane na jakies mąki kasze, chemie;////// a mięsa nie mam żadnego;/ a my z tzetem tez nie chcemy nic robic tak jk na BN.
Ja wczoraj podobnie, też mięsa zero z tym że ja pół świnki w zamrżalniku mam i wędliny/kiełbasy porobione. Kurde wiecie jak to wygoda. Co na obiad, otwieramy zamrażalinik i do wyboru do koloru.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
little, little a Wasze dzieci od malego podrozowaly? U nas jest problem z siadaniem w foteliku, zwlaszcza odkad pare tygodni temu zmienilismy samochod, ale jak juz siadzie, to jest w porzadku. Oglada, spi albo z nami rozmawia lub spiewa i tanczy.

U nas tez lipa z pogada: wisnie zakwitly a od srody non stop deszcz zapowiadaja i nici z pikniku pod wisniami ;-(
Moja różnie czasem bez niczego jedzie, czasem tylko bajka nas ratuje.
Współczuje pogody. Wyobrażam sobie te wiśnie
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

jestem na bieżąco, nadrobiłam po weekendzie

pytanie mam na początek: można gdzieś w czeluściach internetu znaleźć darmowe ebooki "Gry o tron"? przeczytałam pierwszy tom i mnie wciągnęło, a nie mam od kogo pożyczyć
Już chyba znalażłas bo jakby co to mam wszystko
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50866821]

Patrzcie, co dziewczynkom zrobiłam na ostatniej fotce widać, że jednak wierzch niefajny jest, nie wiem czemu, może za mało kredek? ale ogólnie fajna rzecz i dziewczynom się spodobalo bardzo.[/QUOTE]
Super Jakiś przepis ?
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Blanka mnie dziś przetyrała, dwójki jej wychodzą dolne.W końcu!
Zapisałam ją do neurologa też, bo mam wrażenie że bunt buntem ale u nas jest jest chyba coś z nadwrażliwością, taką ogólną Może przesadzam ale wolę to sprawdzić.
Dopiero dwójki jej wychodzą. A "5" ma już?
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Sylwia, a co to za sałatka teściowej?
Misia, u Ciebie mi coś mignęło o babce limonkowej - daj przepis, bo fajnie brzmi

a macie jakiś fajny przepis na sałatkę z selerem naciowym? bo kupiłam, miałąm gdzieś przepis i mi wcięło
Ja robię tak: seler w krążki i sparzam, kurczakw kosteczkę podsmażam, z 5 jajek, kukurydza i żurawina; no i majonez + smietana. Pyszna

Ale wczoraj u mnie gradem upierdzieliło, masakra.
Oliwka ma faze na śpiewanie piosenek, znaczy mi każe śpiewać a ona rusza się do muzyki i nuci. Gardło mnie co wieczór boli ale nie narzekam. Najlepiej że w kościele jak spiewamy to ona tez nuci i głowa buja.
Kurde baty mi się należą, wczoraj sie zdenerwowałam i nawet trochę ostrzej do Oliwki wieczorem powiedziałam bo zasnąć długo nie mogłam, a ona biedna sie pewnie jeszcze czasowo nie przestawiła.
nie iwem jakas nabuzowana chodze cały czas, zęby zaciskam żeby nie krzyczeć na Mała bo nawet nie ma powodu, z Tż zaczepki szukam, nie wiem jakąs melise musze zarzywac czy coś.
Albo sie Świętami steresuję i tym ze z mamą Tż będzie miał konakt pierwszy raz od jej wyprowadzki.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora