Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015! część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 07:42   #389
natalia_b
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj mam 13dc Jak mdliło, tak mdli dalej, ale pocieszeniem dla mnie jest Pasztetnik- przynajmniej sama się nie męczę z wymiotami

Amelka ale super, że wszystko OK! Wiedziałam, że tak będzie! Lekarzem się nie martw, że mruk- ważne że wszystko dobrze

Kuapouszka Ty się chyba nam nie pokazywałaś, nie?

Oliath faktycznie wieloprofilowa jesteś Ja licencjat Zdrowie Publiczne, magisterka z Zarządzania i podyplomówka z Administracji publicznej...ale jeszcze rozważam Agrobiznes, tylko na razie nie ma naboru w okolicy a e-learning nie ma

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Pewnie masz zabieg jakos do poludnia? Ja mialam na spontanie o polnocy i nastepnego dnia o 11:00 juz mnie wykopali No i dobrze bo nie ma po co siedziec

Biore na hiperprolaktynemie, nadmiar prolaktyny obniza progesteron i sie troche boje czy nie skoczy

To żeś mnie pocieszyła

Tez mam tak od kilku dni Choc bardziej mnie kluje cos w kroczu od srodka Na mocniejsze wez nospe, tez biore czasem 1-2 dziennie, ale ostrzegam ze moze cos bolec i tak, bo dziala na skurcze macicy a na rozciaganie wiezadel niby niebardzo ale przynajmniej bedziesz spokojniejsza

Super wiesci Choc sporo lekarz skasowal

Dziewczyny, a sie pochwale bo wczoraj nie wymiotowalam W ogole jakos zoladek troche sie uspokoil, mam apetyt zaczelam nawet pic soki Choc znowu bierze mnie shiza czy uspokajanie objawow to nie zly znak Wiec sie modle ze to przez koncowke I trymestru

Wqrza mnie za to ze wszyscy w okolo chorzy, wszystkie kolezanki w pracy w okol mnie smarkaja, kichaja i jecza ze sie zle czuja, niech w domu siedza a nie ze zarazki roznosza Tylko mnie o dziwo nie rozklada Boje sie zlapac infekcje. nawet TZ sie rozchorowal i mam wylegarnie syfu w domu
Pasztetnik to ja dopiero piszę, że mi lepiej psychicznie bo mam Ciebie a okazuje się że nawet ty mnie zostawiasz?! w którym jesteś tygodniu?