Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy on jest gejem???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:48   #13
verumka
Wtajemniczenie

Dot.: Czy on jest gejem???

Cytat:
Napisane przez bagietka3 Pokaż wiadomość
Poznałam fajnego faceta. Jest inteligentny, rozgarnięty, ciepły, świetnie nam się gada, bardzo ciekawy człowiek. Rozwodnik, ma syna. Niepokoi mnie tylko jedno. Ma dziwną gestykulację (tzw. miękkie nadgarstki) i chód, no i ten głos... jakby gejowski. Ale to nie wszystko. Niedawno spędziliśmy wspólną noc - pierwsza cała noc razem, leżałam koło niego w samej koronkowej bieliźnie, a on... zasnął. Nigdy nie widziałam takiej reakcji faceta na moje prawie nagie ciało Kilka razy dochodziło do pieszczot, a wtedy on prawie nie dotykał moich piersi. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Nie wiem co mam myśleć. Masakra jakaś. Twierdzi, że mu bardzo na mnie zależy. I że ma duże potrzeby seksualne. Mówi, że po rozwodzie spotykał się z kilkoma kobietami, z niektórymi tylko sypiał - nic poważniejszego. Pisze wiersze (wydał nawet książkę) i opowiada, że w tym środowisku jest mnóstwo homo. Często trochę się z nich naśmiewa, albo ogólnie wyraża się negatywnie. Nie dba przesadnie o wygląd. Ubiera się i czesze normalnie - jak facet. Nie chodzi na solarium, nie interesuje się modą. Jeździ na motocyklu, chodzi po górach. Jest dosyć wrażliwy. Co myślicie? Bo ja mam totalny mętlik w głowie.
Ile stereotypów w jednej wypowiedzi. Gejowski tembr głosu, gesty, chód. "Ubiera się i czesze normalnie - jak facet" - czyli jak? Jest jakiś jeden, uniwersalny model ubioru i stroju dla faceta homo i dla faceta hetero? Chętnie się dowiem.
Nawet nie masz pojęcia, ilu "normalnie" wyglądających i zachowujących się facetów jest gejami.

Cytat:
Niedawno spędziliśmy wspólną noc - pierwsza cała noc razem, leżałam koło niego w samej koronkowej bieliźnie, a on... zasnął.
Może był zmęczony, może nie miał ochoty... A Ty od razu, że gej. Zapytaj się go, jak masz wątpliwości co do jego osoby.

verumka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując