Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:06   #3313
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
taaa, dokladnie u nas inaczej sie nie da.
dołożyłam sobie część kasiorki i kupiłam.. inaczej to obchodziłam się ich "smakiem" bo są cudne!! i jakie lekkie i wygodne
cieszę się jak gwizdek

a jak Wy spedzacie święta dziewczynki?
my pierwszy dzien na sniadanku u mojej sister, obiad u teściowej a potem wyjazd do Mirka babci...
a drugi dzien wyjazdowy obiad z moimi rodzicami i siostrą.
mam nadzieję, że podołam z tych brzucholem
będą Cię wozić
buty fajne, w sam raz na spacery z dwójką

u nas Święta szykują się raczej tylko u teściów, w tej chwili moi rodzice się nie popisują
ale z siostrą się pewnie zobaczymy

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
Dell obiad obowiązkowo
pytam o gorace danie np o 16
ale już postanowione -będzie
byliśmy przed chwilą ustalić menu i wszystkie pierd.ołki
i jakie menu będzie?

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Helooo

Ja w sobote poleciałam do fryzjera. Dostałam kasę od męża i znów jestem ciemna W sumie nie bardzo jestem zadowolona z koloru i wcale z obcięcia. Chciałam stopniowo przyciemniać i prosiłam o jasny orzechowy brąz a walnęła mi gożką czekoladę. Prosiłam o boba z mocnym skosem i mam włosy ledwo za ucho przez co potęguje się moja okrągła buzia.
Madzia bała się mnie pierwszego dnia Później tez nie było lepiej bo w niedzielę przyjechała siostra i nie wiedziała która z nas to mama. Chodziłam w spiętych włosach z opaską aby mogła nas rozróżnić, ale tak mi jej było szkoda

Monita zazdroszczę temperatur! U nas znów zimno i deszczowo

Kuleczka
no ja tak tylko głośno myślałam co tu zrobić, ale oboje wolimy jednak tam się budować mimo,że to zadupie

Asiu sukienka super i szpilki extra!

Dell no do maja już niedaleko to nic dziwnego,że się toczysz Najważniejsze, ze samopoczucie ok!

Ewka nie masz co się martwić na przyszłość Ja tam się nie dziwię dzieciakom, które płaczą na chrztach W kościele zimno, pogłos jak ze studni i jeszcze ci zimną wodę leją na głowę

Kurczeee ale mnie korci aby zrobić zakupy w Carters bo są takie śliczne t-shirty po 5$ i darmowa wysyłka a pewnie na święta Ciotki się zlecą. Tyle,że znów nie wiem czy mi Magdalena nie wykiełkuje ostro w górę

Passion będziesz sprzedawać te bluzeczki co razem kupowałyśmy? Ja musze się wziąć i wystawić je na Szafce albo na Tablicy
szkoda włosów
zobaczymy za tydzień ja przed spotkaniem farbuję więc będę piękna :P

muszę sprzedać, ale nei mam kiedy się wziąć.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
monita daj trochę słoneczka
synuś przystojniaczek

dell tez z tz szaleliśmy na zakupach w sobotę właśnie mieliśmy ta zniżkę 40% i zaoszczędziliśmy 140zl

takaya jedyne pocieszenie że kolor szybko się "zmyje"
bo też mi ost zrobiła ciemne i szybko się zmyły
biedna Madziulka
co kupiliście?