Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:05   #82
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Iwfka-no dopiero dwójki bo jej szły nie po kolei , najpierw były jedynki a potem czwórki , dwójki górne , trójki i teraz idą dwójki dolne .Piątki to może za rok wyjdą:P no ale u nas ogólne późno się zaczęło bo dopiero na roczek były pierwsze zęby .

Co do Świat to ja w ogóle tego nie czuje , mogłoby ich nie być , nic nie planuje nic nie szykuje . Ale oczywiście moja mama mnie męczy żebym zaczęła sprzątać i myć okna

A i moje dziecko samo odstawiło smoka! Pewnego wieczoru przed snem wcale się nie upominała i chyba zapomniała
A to u mnie ze zębami tez nie było jakoś szybko bo w grudniu jedynki dolne a nastepne za pół roku. Teraz własnie tylko 5 zostały.
Też świąt wogóle nie czuje. Okna często myję bo lubie miec czyste więc jakoś przed świętami nie mam spiny. Gorzej mi z tym że żadnej dekoracji światecznej sobie jeszcze nie zrobiłam. Ale po nocach lalki szyje i nie mam czasu.
Super z tym smokiem, ja nie wiem chyba nie doczekam, teraz wzmożone zapotrzebowanie nawet na smoczka obserwuje.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
IFWKA, tez tak mam, wqrw jak tylko oczy otworze, tez mi sie zdarzy na małego huknąc a potem rycze, chyba menopauza mi sie zaczyna
No nie iwme własnie co mi się dzieje. obiecuje sobie codzinnie że będę spokojna a potem szlak mnie trafia w momencie.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
u nas odpieluchowanie w czarnej dooopie, maly w nosie ma nocnik, nie woła jak mu sie chce tylko jak zrobi i chodzi wyłacznie o dwojeczke, siku to nawet nie marze....
U nas dwójeczka na nocnik i woła sama ale siku to jak utrafi. Najbardziej jej się podoba sikania na stojąco w wannie
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora