2015-03-31, 09:20
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Dziękuję za miłe słowa Też się ogromnie cieszę, że wszystko ok i mam nadzieję, że tak zostanie do końca Od razu chce się żyć, zaraz zabieram się za pranko, prasowanko, sprzątanko, obiadek i ciągle głaszczę brzuszek Moje Słoneczko kochane 
Od lekarza dostałam płytę. Może macie rację, że długość badania zależy od wiercenia się dziecka, moje leżało dość długo profilem i właśnie tylko sobie podskakiwało jakby czkawkę miało
Kurde od dłuższego czasu ciągle męczy mnie katar! szczególnie rano i wieczorem i dodatkowo spływa mi jakieś świństwo po tyle gardła, co mnie wprawia w chęć puszczenia pawika :/ nigdy tak długo nie miałam kataru, a ogólnie czuje się zdrowa. Myślałam, że to może alergia, ale robiłam kiedyś testy i nic teraz nie pyli co mnie uczula, chyba pójdę do laryngologa. Coś takiego znalazłam w necie: "Kichanie, uczucie zatkanego nosa lub wodnista wydzielina z nosa to w ciąży nie zawsze objaw przeziębienia. Nieżyt nosa, a nawet krwawienie z nosa, to dość częsta dolegliwość związana ze zmianami hormonalnymi w ciąży (hormonalny nieżyt błony śluzowej nosa). Wzrost poziomu estrogenu i progesteronu powoduje zwiększony przepływ krwi przez śluzówkę nosa – ulega ona obrzmieniu i staje się delikatniejsza."
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Witaj Libra2 !
|
|
|