Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:39   #85
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Sylwia ja ostatnio też tak mam, i chyba sprawdzę tarczycę.

16 kg?
Ale mam mikruska z tymi niecałymi 11.
Dokładnie polecam Sylwi też sprawdzić tarczycę. Tylko nie samo TSH, bo to nic nie mówi tylko całość. TSH, ft3, ft4, Anty-TPO, Anty-TG. Pierwsze 3 mogą być, ok a np. przeciwciała będą wysokie co będzie oznaczać Hashimoto, którego następstwem jest niedoczynność. I pamiętajcie, że norma jest dla wszystkich młodych i starych. Dla nas młodych TSH powinno być do 2.5 i górne granice normy ft3 i ft4

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie jestem znawcą w syropach ale nam ostatnio lekarka na odrywający kaszel zaleciła Prospan ( w ulotce jest napisane że to na kaszel suchy i mokry), kiedyś też stosowałam SolBaby tussi i też sobie fajnie radził. Może spróbuj?
Może dziewczyny jeszcze się wypowiedzą w temacie,ale na szybko te dwa mi przychodzą do głowy. Oba są z naturalnych składników.
Sol Baby tussi z swojejstrony polecam. U nas dał radę przy okropnym kaszlu. Teraz mamy chrypkę i daję małej Sol baby gardło i też daje radę.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora