Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015! część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:40   #417
ktosiula
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Ja już po. Dzidzia spała więc lekarz szybko wszystko zmierzył. Jest ok. Za tydzień mam wyniki pappa. Jak to doktorek powiedział: " bardziej dziewczyna ale nie obiecuje" ciekawe czy się sprawdzi. Wg USG termin na 10.10.

Aha i prawdopodobieństwo przedwczesnego porodu 1:188.

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny podczytuje was od kilku tygodni ale dopiero teraz postanowiłam napisać. Na początku nie byłam pewna czy będę mamą wrześniowa czy już październikową no a potem jakoś tak głupio mi się było wcinać w środku wątku. Według OM termin porodu mam wyznaczony na 3.10 więc obecnie jestem w połowie 12 tc. Jest to moje pierwsze dziecko i wiele rzeczy jest dla mnie nowych i przerażających.Staraliśmy się o nie z Tż ponad półtora roku i w końcu się udało.Na początku nie było przyjemnie,wiele godzin życia spędziłam przy toalecie i jak większość z was byłam nie do życia.Od jakichś trzech tygodni prawie wszystkie dolegliwości ustąpiły (została tylko nadwrażliwość na zapachy i bolesność piersi) co nie ukrywam zaczęło mnie martwić jeszcze bardziej.Usg genetyczne mam dopiero 15.04 więc żeby się dodatkowo nie stresować i nie wymyślać czarnych scenariuszy umówiłam się dzisiaj na dodatkowe badanie.Nie wiem jak wytrzymam do godziny 18 bo od rana siedzę w pracy jak na szpilkach ale mam nadzieję że wszystko będzie Ok.
Hej! Do końca nie wiadomo czy będziesz mamusią wrześniową czy październikową ale jak wg OM masz termin na 3.10 to raczej jesteś w połowie 14 tygodnia. Kiedy miałaś OM?
Powodzenia dziś na wizycie!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora