Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 10:41   #1751
NibyNic
Zakorzenienie

Dot.: W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mam taką nadzieję.. tylko swoje dzieciury udobrucham bo i ich jak na lekarstwo widziałam; ale przyrzekłam sobie że teraz będę patrzać głeboko i mocno w grafiki pracy.. już sie tak nie dam podejść żeby w jeden miesiać prawie 200 godzin spędzać w pracy, a w kolejny miesiac chodzić do pracy towarzysko! nawet w pracy jakaś równowaga powinna być!

a dzisiaj kończę jeszcze ten miesiac pracy spotkaniem przedświatecznym takim jajeczkiem z kolegami z pracy. wynajęliśmy sobie część restauracji i tam troszeczkę pojemy; kto będzie mówgł pić to i popije....

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

a powiem wam że byłam taka zmęczona tym miesiącem i dodatkowo dostałam @ tak obfitą jak nigdy (w niedzielę to 2 paki podpasek zuzyłam) że wczoraj na dniówce zemdlałam pierwszy raz mi sie to zdarzyło.. siedziałam na łózku , gadałam z dziewczynami bo akurat spokój był i miałyśmy przerwę, i normalnie odpłynęłam... nawet nie pytajcie mnie jaką miałam morfologię!!!
Oj kobieto, dbaj o siebie

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora