Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 09:56   #4889
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ale na ciemnych widać znów będzie mleko które może cieknąć, ulania czy coś.. ja biorę jedną tą beżową a drugą siwą. chyba ze przywiezie babka to będe brała jakie ma, teraz miała błękitną, też ładna
Na szarych itp. też będzie widać mleko, nawet bardziej chyba?
Chyba wolę mleko z przodu niż krew itp. z tyłu

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
masija nie stresuj się też się boję i wstydzę. Nie lubię gmerania w bożenie, stresuje mnie każda wizyta. A najgorzej martwię się tym, że może coś ze mnie wylecieć dodatkowego, że tak to ujmę.
Kiedyś oglądałam jakiś program dokumentalny o porodach i wypowiadała się położna, że to wszystko normalne i ludzkie, wiele sytuacji przeżyła i na wszystko jest przygotowana.
Wiem, właśnie, że to normalne, że to przecież same babki tam będą (noo, oprócz mojego lekarza ) i przeżyły wiele więcej niż ja. Alee.. mimo wszystko

Haha też się boję, że coś wyleci...

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

Ja miałam takie marzenie, żeby Mały do końca nie przekroczył 3500, ale to chyba się nie da
Lekarz skwitował, ale co się pani dziwi, że taki duży, pani wysoka, mąż też więc i syn będzie pokaźny
Haha to mnie pocieszyłaś bo ja z tych wysokich i ogólnie cała moja rodzina wysoka jest Tż'ta w sumie też
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Pomysl ze dla nich to codziennosc, mnie to juz przestalo stresowac a pare lat temu nie dalo sie mnie do ginekologa zaciagnac

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Koszule dla mnie nie nadaja sie do spania bo zaraz mam wszystko na wierzchu. Zamowilam od razu pizamke jak juz bede mogla

Poprosze o link do tego serniczka
Ha, nie ma linku! To sekretny przepis mojej babci przekazany na starej, żółtej kartce Podjadę do mamy to jej ukradnę

Uwielbiam spać w koszulach
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
No ja też koszule chcę kupić ładne i droższe, mam już nawet upatrzone tylko czekam na kupon z Allegro trzeba ładnie wyglądać w szpitalu- lepiej się wtedy będziemy czuły a i w domu przecież ich będziemy używać
Jakie?
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Masija znalazlam jakies gladkie i z sercem na srodku. Na tel nie mam linkow wrzuce z kompa jak jeszcze beda dostepne
A to chyba wiem jakie Takie ? http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...863825312.html

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ubieram sie i robie drugie podejscie do urzedu miejskiego w sprawie rejestracji auta
Powodzenia

http://allegro.pl/koszula-nocna-do-k...187932018.html
http://allegro.pl/bawelniana-rozpina...133110882.html
Ja dostałam te Są śliczne i żałuję, że teraz się w nie średnio już mieszczę. Natomiast po porodzie do karmienia będą super. Nie ma problemu z rozpinaniem ani ze zsunięciem ramiączka.

Natomiast co do koszul do porodu to ja nie wiem czy jakąś wybiorę w końcu bo wszystkie są za krótkie już teraz. A co będzie jak będę miała jeszcze większy brzuch? Tyłek na wierzchu...:/

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-03-31 o 10:00
masija jest offline Zgłoś do moderatora