Hej
Ja za chwilę skończę 29, a prawie za każdym razem muszę pokazywac dowód jak kupuję alko :P latem nad jeziorem mi nie chcieli sprzedac lanego piwa, bo nie miałam przy sobie dokumentów
A co do makijażu to nie wyobrażam sobie nie mieć go na własnym slubie. Chociaż na co dzień się nie maluję (uzywam tylko tuszu i pudru, który tylko matowi, bo mam cerę tłustą), ale na slubie chcę wyglądac olsniewająco
Cudna!
też to mam

opadające powieki, i u mnie akurat żaden makijaż oczu nie wygląda dobrze. Rano dochodzi jeszcze spuchnięcie twarzy, które koło południa jakoś znika, a wieczorem powieki są tak "zmęczone", że czuję ich ciężar. I tez wyglądam na mega zmęczoną i śpiącą... Ślub mam na 17. o Tej godzinie będę jeszcze dobrze wyglądać, ale obawiam się co będzie bliżej północy...
Viva masz wesele w moje urodziny
Super
Gdzie go kupiłaś? mają mozliwość graweru? Mój tż jest fanem noży, co chwile sobie jakies kupuje... może mu na rocznicę taki dam
A co myślicie o bransoletce LILOU dla świadkowej? na pozłacanym łańcuszku i z zawieszką z grawerem?
My chcemy 2 tyg przed slubem, ale mamy wątpliwosci czy nie za późno... Świadkowa chciała mi zrobić tydzień przed, ale jej to wybiłam z głowy