Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-31, 09:58   #3286
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
Hej

Ja za chwilę skończę 29, a prawie za każdym razem muszę pokazywac dowód jak kupuję alko :P latem nad jeziorem mi nie chcieli sprzedac lanego piwa, bo nie miałam przy sobie dokumentów

A co do makijażu to nie wyobrażam sobie nie mieć go na własnym slubie. Chociaż na co dzień się nie maluję (uzywam tylko tuszu i pudru, który tylko matowi, bo mam cerę tłustą), ale na slubie chcę wyglądac olsniewająco

Cudna!

też to mam opadające powieki, i u mnie akurat żaden makijaż oczu nie wygląda dobrze. Rano dochodzi jeszcze spuchnięcie twarzy, które koło południa jakoś znika, a wieczorem powieki są tak "zmęczone", że czuję ich ciężar. I tez wyglądam na mega zmęczoną i śpiącą... Ślub mam na 17. o Tej godzinie będę jeszcze dobrze wyglądać, ale obawiam się co będzie bliżej północy...

Viva masz wesele w moje urodziny

Super

Gdzie go kupiłaś? mają mozliwość graweru? Mój tż jest fanem noży, co chwile sobie jakies kupuje... może mu na rocznicę taki dam

A co myślicie o bransoletce LILOU dla świadkowej? na pozłacanym łańcuszku i z zawieszką z grawerem?

My chcemy 2 tyg przed slubem, ale mamy wątpliwosci czy nie za późno... Świadkowa chciała mi zrobić tydzień przed, ale jej to wybiłam z głowy
Tak, sama dałam Siostrze Lilou, gdy oficjalnie prosiłam, zeby moja Świadkowa została . Bardzo sie ucieszyła

Chyba królewna mowila o roślince, ze doby pomysł? My sie zakochaliśmy w cytrusach takiego kupiliśmy dla mojej Siostry i szwagra na nowe mieszkanie, ale normalnie sie zastanawiamy czy go im damy, bo tak nam sie spodobał . I moze byc trzymany zarówno na zewnatrz, jak i w mieszkaniu- wiec ideał jesli chodzi o roślinę dla Rodzicow. Moi maja ogród, duzo miejsca, za to Rodzice M mieszkają w bloku, wiec gorzej z roślina do posadzenia w ogrodzie... Chyba, ze macie jakies pomysły na fajna roślinę doniczkowa, ktora moze byc posadzona w ogrodzie, ale moze tez byc trzymana w warunkach domowych?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk