Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 11:00   #4329
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Zajrzałam na chwilkę sprawdzić, czy nasze ciężarówki już się rozpakowały ale chyba nic się nie zmieniło

U nas bez zmian - noc ładnie przespana a w dzień masakra. Co 5 minut budzi mi się z piskiem lub płaczem i nie wiem, o co chodzi..

Dziewczyny powiedzcie, jak wasze dzieci znoszą wizyty rodziny i znajomych?

Ja mam wrażenie, że mój ich nie lubi. Parę minut jest spokojny, rozgląda się a potem w płacz i wychodzę z nim do sypialni, żeby się uspokoił przy piersi... Nie wiem, jak zorganizować się w święta, bo pewnie i dziadkowie i znajomi będą mieli chwilę, żeby nas odwiedzić.. bo raczej my nigdzie z nim nie pójdziemy w odwiedziny.
Planuję zrobić śniadanie wielkanocne dla naszej trójki, a potem to najchętniej bym została w domu, poszła tylko na spacer z małym i ewentualnie do knajpki na kawę..

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Współczuję. Ja od noszenia małego, uspokajania go i latania do niego co 5 minut w dzień też padam... Aż wstyd się przyznać, ale kładę się przed 21 bo nie mam siły.

I już mi się cholernik obudził, co za dziecko...
U nas jakoś znosi mala wizyty dobrze. Rozglada sie na boki i nsluchuje nowych glosow.

Ja tez przewaznie kolo 21 juz w lozku
Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Tutaj psa uświadczysz lecz nie z kulawą nogą, a geja i to nawet sztuk dwie.

Jeszcze do wakacji poprzednich były cztery i tak się na zmianę bawiły. Jeden zaginął gdzieś bez śladu i mam teorię, że miał już dość takiego życia, a drugi zmarł w wypadku.
Pamiętam jak dziś, piękne słońce, ciepełko, ja szykuję się do pracy, wyjeżdżam z bramy, zerkam w lewo żeby sprawdzić czy droga wolna, a tu przed wejściem do mojego domu dwa złączone psy samce

Hahahaha

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora