Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile wydajecie na modę i urodę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 11:12   #755
Azhaar
Zadomowienie

Dot.: Ile wydajecie na modę i urodę?

A ponoć w Polsce takie bezrobocie, a widzę tutaj zarobki po 10.000 netto miesięcznie chyba co najmniej. No nawet dyrektorki w dużych korporacjach, w których pracowałam, nie wydawały takiej kasy na kosmetyki, jakaś abstrakcja :P

U mnie to tak max 100 zł jak się rozpędzę i to razem z makijażem (ale ograniczam się do kremu BB, tuszu do rzęs i pomadki, czasami może lakier do paznokci).

Z ciuchami to już jest różnie.
Z takiej codziennej odzieży to najdroższe są biustonosze. Ponieważ biust mam całkiem spory, to kupuję tylko te w sklepach z bielizną, bo dla mnie dobrze dobrany biustonosz to podstawa dobrego samopoczucia. No a wiadomo że jeden taki to minimum 150-200 zł. Ale te z sieciówek kończa się na małych rozmiarach i są o kant tyłka potłuc.

Poza tym reszta ciuchów na co dzień nie jest wyszukana (chociaż zwracam uwagę na jakośc butow, tu wydaję więcej), ale sporo wydaję na ciuchy specjalistyczne do sportu: górskie, żeglarskie, narciarskie i tutaj jedna rzecz (kurtka, buty itp) może kosztować nawet 1000 zł. Ale wiadomo że to jest wydatek na lata, więc trudno liczyć to miesięcznie.
Azhaar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując