Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marc Jacobs - kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 10:29   #108
OlaM
Zakorzenienie

Dot.: Marc Jacobs - kolorówka

Cytat:
Napisane przez -mimbla- Pokaż wiadomość
No i tak.
Dostałam Lolitę i mam mieszane uczucia. Fajne połączenie przeróżnych kolorów, teoretycznie wcale do siebie niepasujących.
Przepiękny jasny róż opalizujący na lawendę/jasny fiolet, ostatni i przedostatni - jasne złoto i jasna miedź (?)
Bardzo liczyłam na ten cień z drobinkami, ale cały jest na policzkach: ( Prawie nic na powiece nie zostało. Może pomoże duraline?
Może coś pokombinuję, bo jestem sroką i kocham błyskotki.
Pomyślę przez dzisiejszy dzień czy oddać paletkę czy zostawić.

Pomadka Georgie Girl podczas testu w Sephorze wyglądała ślicznie, dziś jak dostałam to już nie jest taka piękna: ( Jest to średni róż, bardzo pospolity.
Wczoraj kupiłam Inglota 56 (taki baby pink) i jestem tak nią zauroczona, że Marc Jacobs wypada przy niej blado.

Jakoś ostatnio ciężko mi kupić coś, co mnie zauroczy od początku do końca
Oj, to szkoda, że średnio Ci zakupy podeszły .
Mam podobnie, jeśli chodzi o zadowolenie z kolejnych nabytków - coraz rzadziej coś jest mnie w stanie naprawdę zachwycić. Paletka MJ też mnie w sumie jakoś specjalnie nie zachwyciła, ale za to rozczarowania nie ma. Dobrze mi się jej używa, no i nic się nie sypie, może odrobinkę ten najciemniejszy cień. Nie jest to jednak uciążliwe. O wiele bardziej wkurza mnie pod tym względem większość cieni z Naked 3.
OlaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując