2015-03-31, 10:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Napisane przez Ifwka
A to u mnie ze zębami tez nie było jakoś szybko bo w grudniu jedynki dolne a nastepne za pół roku. Teraz własnie tylko 5 zostały.
Też świąt wogóle nie czuje. Okna często myję bo lubie miec czyste więc jakoś przed świętami nie mam spiny. Gorzej mi z tym że żadnej dekoracji światecznej sobie jeszcze nie zrobiłam. Ale po nocach lalki szyje i nie mam czasu.
Super z tym smokiem, ja nie wiem chyba nie doczekam, teraz wzmożone zapotrzebowanie nawet na smoczka obserwuje.
No nie iwme własnie co mi się dzieje. obiecuje sobie codzinnie że będę spokojna a potem szlak mnie trafia w momencie.
U nas dwójeczka na nocnik i woła sama ale siku to jak utrafi. Najbardziej jej się podoba sikania na stojąco w wannie 
|
Yae co ktorys raz mowi, ze chce w toalecie albo wrecz jest samoobsluga od poczatku do konca, ale o odpieluchowaniu mowy nie ma. A dzis mnie zalatwila: bylysmy w lazni i zazywajac relaksujacej kapieli nagle wstala i na pelen regulator: ROBIE SIUSIU (oczywiscie po japonsku), ale chyba wszystkie panie obok wziely to za ostrzezenie tylko ;-)
|
|
|