Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. LIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 11:46   #3567
user_k
Zakorzenienie

Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. LIII

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Się zdenerwowałam i od razu zadzwoniłam

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

A byłam pewna, że Ci się nie spodobają. Poza tym to badziewie przy Twoich valentino

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

bufallo

Anciaahk, Gabi- a co nie wiecie jak się to robi ? Jeszcze macie czas

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

A po ile teraz są ?
Niecałą stówkę kosztują

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
To się mówi tak. Dzień dobry, dzwonię bla bla bla. Właśnie wróciłam z delegacji/wakacji/ wyjazdu i otwieram paczkę, którą mi mąż odebrał kilka dni temu i wie Pani co ? No nie ma worka p/kurzowego. Skandal. Przecież to podstawowe wyposażenie torebki, proszę Pani- to te torebki są używane? Jak możecie takie coś sprzedawać. Jestem bardzo rozżalona i rozczarowana. No taki sklep i takie potknięcie....I takie tam...
Ja tak powinnam napisać Zarze, ktora od 26.02 nie może mi zwrotu zrobic i tak im zaraz napiszę bo chcą mój nr konta, szkoda, że jeszcze za miesiąc się nie ockną
user_k jest offline Zgłoś do moderatora