Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 11:02   #1023
withi_as
Zakorzenienie

Dot.: Koty - część XI

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Moje śpią ze mną czy tego chcę, czy nie.
Uwielbiam to
Ja też to uwielbiam, ale cenię sobie sen i powoli moje zdrowie zaczyna siadać, jak codziennie wstaję o 4 od kilku miesięcy. Niestety nie potrafię potem zasnąć, a mruczący nad uchem kot nie pomaga

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Możesz spróbować go wynieść. Pytanie czy da Ci spać czy będzie pół nocy miaukolił pod drzwiami?
Niestety miaukoli i drapie drzwi, już próbowałam. Ogólnie całą noc może nawet przespać w łazience, ma tam swój ulubiony dywanik i jest mu tam chyba najcieplej, ale o 4 wstaje i zaczyna mnie budzić - podejrzewałam, że jest głodny ... ale jak dam mu żarcie, to zje dwa suche chrupki i zadowolony kładzie się i idzie spać. A ja już nie zasnę

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Ja wszystkie swoje koty uczyłam, że w nocy się śpi, tak do max. skończenia przez nie roku jeszcze szalały, ale potem już było ok. Na noc gasiłam światła, chowałam zabawki i nie reagowałam na wszelki próby zaczepiania. Jak coś rozrabiały w oddali wyjątkowo głośno hałasując, to mówiłam "psik" i potem udawałam, że śpię (bo słysząc mój głos często przybiegały). Na chwilę obecną nikt mnie rano nie budzi, nawet głodny kot czeka, aż pańcia wstanie (Grubcio siadał na poduszce i "paczył", ale nie zaczepiał). Teraz to Misia jest zdziwiona jak pańcia wstanie wcześniej niż zwykle i najczęściej śpi dalej
Wszystkie reagowały na budzik, ale jak włączyłam drzemkę, to kładły się obok i drzemały dalej ze mną
Okk to liczę że po roku coś się zmieni w lepszą stronę
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora