Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Keratynowe prostowanie włosów cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 12:50   #2457
yolca
Raczkowanie

Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Cytat:
Napisane przez kasza80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy ten cocochoco śmierdzi czy nie? Dusi przy suszeniu? Daje wyprost takich włosów drutów? Czy bardzo po nocy są odgniecione?
Nie śmierdzi, ale trochę drażni w oczy, mnie akurat najbardziej przy nakładaniu. I ma jeszcze taki lekko kakaowy zapaszek.
Dawał wyprost jak inne, nie mam porównania do encanto, ale robiłam wcześniej inną keratynę u fryzjera, więc wyglądały tak samo. I po nocy się nie odgniatały

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
O dziękuję. Jutro się wybiorę do hurtowni, jak znajdę czas. Czyli potrzebuje samej keratyny, nie całego zestawu, tak?

Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Jeżeli myślisz o coco, to tak, tylko keratyna

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
W takim razie do rozjaśnionych, zniszczonych blondów lepsze będzie chcochoco PURE?
Czym rózni się od wersji ORGINAL?
Tak na pierwszy rzut oka różni się kolorem, zapachem. Skład ma w zasadzie identyczny, Cocochoco Oryginal jest na bazie wyciągu z kakaowca (dlatego pachnie jak kakao). Pure jest czystą keratyną do bardzo zniszczonych włosów, lamliwych, mocno rozjaśnianych, tak też jest napisane w ulotce.
Wg mnie jest mocniejsza, bo robiłam obie. A ponieważ nie mam włosów zniszczonych więc dla mnie lepsza jest cocochoco.
Doczytałam teraz, że nie ma formaldehydu, i to chyba najlepsza wiadomość

Edytowane przez yolca
Czas edycji: 2015-03-31 o 13:12
yolca jest offline Zgłoś do moderatora