Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 11:49   #4245
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No i zakupiłam żele Be Beauty te wielkie 750ml. Nie umiałam się zdecydować na jeden To wpadły dwa, śliwkowy i orzechy makadamia & mango.

Do tego 3 kg bananów (u mnie dalej po 2,99 ale tylko do jutra więc wpadł zapas), fasolki w puszczce, biała i czerwona. I 6 tych waszych śmietanek co wchodzą po 1,19. Wzięłam mamie, bo ja nie używam. Od razu jej po drodze zostawiłam. Zadowolona

I idąc dosłownie kawalątek z tymi zakupami spociłam się i zmęczyłam jak świnka No ale przecież mam dwa kolejne żele do zapasów, to mam się czym umyć
Śliwkowy Jadłabym go

Śmieszna sprawa na kasie z tymi śmietankami. Pani nabiła jedną, zmarszczyła brwi i wycofała Pytam co robi, a ona: A bo one nie wchodzą. Patrzę, w ekran, nabite jak wół 1,19 i mówię: No weszło
A ona wraz swoje: weszło, ale pani patrzy po ile a mówię: no, po tyle co miały być A ona do mnie: ale ja nie mogę! Co kurde nie mogę Widac było, że się waha, kobitka w szoku. I sie pyta: A są jeszcze? Mówię: są, dużo. To ok i nabiła. Heh a jakby nie było to co, nie nabiła by mi czy co

Sprawuje się doskonale, schnie szybko, po 2 latach nic nie zniszczona
Ze śmietankami akcje jak z burratą parę miesięcy temu