Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015! część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 12:52   #449
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Male ja je kupuję w sklepie takim osiedlowym bez nazwy taki w którym kupisz wszystko w żadnym markecie się nie spotkałam z tymi lodami.. a tu i bajka i gemini (takie jakby sorbet truskawkowy) pipi i wszystkie inne z dzieciństwa

Nie rób mi ochoty na te truskawki ze śmietaną i sukrem.. o matko zjadłabym... masakra... umre jak nie zjem.. i co narobiłaś?
Hi hi pseprasam To męża do Lidla wyślij po truskawy i będziesz miała. Zresztą a masz za swoje. Teraz będzie ta Bajka za mną chodzić

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Trzeba się brać za obiad na samą myśl robi mi sie nie dobrze Mój tż na tych moich szybkich obiadach schudł 4 kg :P

Ja dziś robię spaghetti carbonara na szybko
Wrzuć do K przepis jak będziesz miała czas To mężowi na dobre wyszło o ile nie był już chudzinka

Kuapouszka pytałam kiedy masz genetyczne, ale chyba nie zauważyłaś A i czy jeszcze plamisz? bo mi od czwartku odpuściło to cholerne plamienie i się zastanawiałam jak u CIebie. Tylko nic nie dźwigaj przy tej przeprowadzce, bo po doopce dostaniesz ode mnie