Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niczyja, niepotrzebna.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 13:22   #2
kalincia
BAN stały

Dot.: Niczyja, niepotrzebna.

Cytat:
Napisane przez puchoweserce Pokaż wiadomość
Muszę się po prostu wygadać. Jest mi bardzo przykro. Jest mi bardzo smutno i przykro. nigdy tak na dobrą sprawę nie miałam chłopaka (nie licze randek i krótkich znajomości). Zwracam uwagę facetów a jednak przyciągam samych dziwnych facetów albo ja nie umiem z nimi rozmawiać. Mam zainteresowania, które rozwijam, studiuję itd. znam swoją wartość, wiem, że jestem wartościowa, mam dobre serce, nie jestem egoistką, materialistką itp. Mam swoje zdanie i swoje humory. A jednak nie poznałam żadnego fajnego chłopaka.
Ostatnio poznałam przypadkiem pewnego chłopaka, po paru dniach wrócił do byłej. ona znów go zostawiła i ten przyleciał do mnie. Niestety nie interesuje mnie taka znajomość- co chwila będzie odchodzic i wracać do niej. Totalna żenada.
Zastanawiałam się ostatnio - jeśli uczucia są bardzo mocne, to zawsze pozostaje sentyment i uczucie do byłych można ożywić. A takie osoby jak ja, które nie miały nikogo nie mają wiekszych szans z byłymi raczej. Przegrywają na starcie..
a jest mi przykro, bo nigdy dla nikogo za wyjątkiem swoich rodziców, rodzeństwa nie byłam ważna. Nie było żadnego chłopaka na poważnie. Nikt nie był nigdy we mnie szaleńczo zakochany. Ani w sumie ja w nikim. Nie wiem o co chodzi ale dość mam takiej sytuacji. Przerasta mnie to.
Z góry mówię- NIE SZUKAM na siłę. Nie jestem zdesperowana, ale dośc mam samotności i chciałabym się z kimś spotykać. Od razu inaczej wtedy funkcjonuję, czuję się bardziej 'spełniona' itd.
Na prawdę nie wiem dlaczego mam takiego pecha w swoim życiu.
To, że jeden chłopak wrócił do byłej, nie oznacza, że nigdy te kolejne nie mają szans. Mówisz, że masz studia, zainteresowania, normalną rodzinę i że jesteś nicyja i niepotrzebna. Czyżby więc twoją wartość jednak określał tylko facet, który cię wybierze?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując