Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 12:33   #4930
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Też myślałam o koszulce mojego Tża
W ogóle to nienawidzę koszul, nie potrafię w nich spać, bo mi się podwijają. Nie śpię też w piżamach, bo nie umiem spać w spodniach. Więc właśnie śpię w koszulkach mojego Tżta, albo w jakiś moich, których od dawna już nie noszę
Na razie do szpitala mam pudrową, ale wydaje mi się straaaaasznie duża, ale na pewno będzie w sam raz :cojest :

Pogoda u mnie do dupy! Właśnie pada śnieg, a ja mam już założone letnie opony. Dzisiaj jak ruszałam w mieście, to trochę mieliły w miejscu zanim zaczęły się kręcić, ale przełączyłam na napęd na 4 i jakoś sobie radzą..

Właśnie gotuję na obiad zupę gulaszowąąąąąą
też lubie spać w koszulce Tżta albo jakiś swoich niedawno dostałam koszulę nocną, ale jakoś jak ją założę zawsze swędzi mnie skóra

przeglądam tak na all koszule ciążowe (na zmianę z przepisami na wielkanoc )i żadna mi sie szczególnie nie podoba może kupię sobie jakąś męską koszulkę i będzie

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie nie wiem jaki rozmiar zamówić tych koszul ;/ Czy S/M czy M/L ;/
ja będę brała coś z m/l ale ty dużo szczuplejsza więc może te mniejsze?

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
I jeszcze najważniejsza rzecz.. Jutro na 16 idę do fryzjera
i co będziesz robić?

w sobotę pofarbowałam włosy- o niebo lepiej kiedys muszę pójść podrównać końcówki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora