2015-03-31, 12:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Dziewczyny ja podczytuję w miarę możliwości z telefonu.
Przyznaję bez bicia, że zeszły tydzień tzn. każdą wolną chwilę, poświęciłam na czytanie serii o Crossie jestem jedną z nielicznych które przeczytały Greya, a więc i po to sięgnęłam i ZDECYDOWANIE lepsze.
Poza tym chodziłam jak zombie. Dawid pobudki urządzał po 5:00 i od razu chciał malować/układać puzzle/autami jeździć.W rezultacie ja o 18:00 już byłam jedną nogą w łóżku a po 20 zasypiałam razem z nim. Wczoraj i dzisiaj wstał przed 7:00 i oby mu tak zostało  
Dodatkowo to zgryzł sobie policzki od wewnątrz, plus na wardze po wewnętrznej stronie miał pęcherzyki i pędzlowaliśmy to dezaftanem. Znikło na szczęście, ale jeść za bardzo nie chciał. Plus 5tki dolne się pchają.
Pisałyście o wagach/rozmiarach dzieciaków.
Dawid ma ok 92cm, waży 14,5 kg numer buta 25
Jaka zdrowia dla tych cudnych kruszynek 
Iwfka padłam z wizyty a aptece
Misiael powodzenia i cierpliwości przy wizycie t. i zdrowia dla Hani!
Meneq super, że już na nowym, niech się Wam darzy! 
Szaja fajne rzeczy tworzysz 
Deli oby przeszło z tym kolanem! U nas ostatnio Młodemu się zdarzyło posikiwąc w pampa w nocy. Brawo dla Amelki!
Sylwietta Bartulo na pewno niedługo zaskoczy z nocnikiem 
Nancy coś za coś Dawid u mnie się jeszcze paprloli przy jedzeniu takich zup czy półstałych pokarmów :/
Ewik też o plackach ziemniaczanych pomyślałam bo robiłam kilka dni temu :? dzisiaj kurczak w przyprawach, kuskus i warzywa na parze.
Aga buziak w czułko dla Zuzi 
Ellmi ja odkąd mieszkam z TZ, właściwie odkąd w ciąży byłam nie była do spowiedzi i pójdę pewno dopiero przed ślubem, także wtedy to chyba s*ać pod siebie będe 
Wy o myciu okien gadacie.. nawet mnie nie denerwujcie umyłam w zeszłym tygodniu wszystkie okna, wyszorowałam ramy po zimie i co!! I qrwa wczoraj taka wypiz.ducha przyszła że okna wyglądają jakby z kilka lat nikt ich palcem nie dotknął 
Ale debilny nowy wizaż. Jak cytujecie to mi się wszystko zlewa
|
|