Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 12:35   #4931
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też lubie spać w koszulce Tżta albo jakiś swoich niedawno dostałam koszulę nocną, ale jakoś jak ją założę zawsze swędzi mnie skóra

przeglądam tak na all koszule ciążowe (na zmianę z przepisami na wielkanoc )i żadna mi sie szczególnie nie podoba może kupię sobie jakąś męską koszulkę i będzie
No do porodu może być męska, ale do karmienia już nie bardzo

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też lubie spać w koszulce Tżta albo jakiś swoich niedawno dostałam koszulę nocną, ale jakoś jak ją założę zawsze swędzi mnie skóra

przeglądam tak na all koszule ciążowe (na zmianę z przepisami na wielkanoc )i żadna mi sie szczególnie nie podoba może kupię sobie jakąś męską koszulkę i będzie

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

ja będę brała coś z m/l ale ty dużo szczuplejsza więc może te mniejsze?

i co będziesz robić?

w sobotę pofarbowałam włosy- o niebo lepiej kiedys muszę pójść podrównać końcówki
obcinam - akurat z tym czuję się dość dziwnie, bo dłuuuuugo zapuszczałam moje włosy, przestałam prostować, żeby odżywić końcówki, a teraz jak obetnę to będę musiała znowu zacząć prostować, ale z umiarem
i farbuję na jakiś wyrazisty brąz, i mam plan zrobić sobie jakieś delikatne pasemka czy coś.
Chcę coś zmienić w swoim życiu
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora