Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 13:54   #3157
Casssssie
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)

Hej Pmki Mimo że się nie odzywam, to staram się czytać i nadrabiać Witam nowe PM-ki, bo widzę że kilka przybyło.
Gratuluję pozostałym postępów związanych z Naszymi ważnymi dniami.
Ja sama ostatnio nie mam możliwości załatwiania spraw, bo wzięłam się ostro za magisterkę

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50860491]nie rozumiem czemu mieli by nie dostac

my dajemy zaproszenia rodzicom i nie wazne czy sie dokladaja czy nie,beda miec na pamiatke a jak nie beda chcieli to wyrzuca ale jak kazdy dostaje to kazdy[/QUOTE]

U nas rodzice pomagają i teraz mam dylemat co zrobić...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
Cześć cześć nie było, fakt, nie w tym wątku
Mam 24 lata, Narzeczony 27. Poznaliśmy się na forum internetowym jakieś 9 lat temu, 8 lat temu spotkaliśmy się po raz pierwszy i już wtedy coś lekko zaiskrzyło byliśmy ze sobą kilka miesięcy, później z różnych powodów się rozstaliśmy... Jednak po niecałych 3 latach wróciliśmy do siebie, bo za nic żadne z nas nie umiało sobie życia ułożyć inaczej, tęskniąc za drugim wróciliśmy do siebie 29 marca 2012, zamieszkalismy razem w czerwcu. W lipcu 2014 przyjelam oświadczyny i we wrzesniu wyjechalismy do UK zarobić na ślub i inne przyjemności w przyszłości
Ślub miał być 5 września, jednak termin w USC był już zajęty po brzegi. Więc 29 sierpnia! Przylatujemy dosłownie dzień przed i zostajemy dwa dni po, później szybka podróż poslubna z powrotem do pracy do UK...
Czekam bardzo i się cieszę! Mam już ogarnięte praktycznie wszystko - tylko sukienki jeszcze nie kupiłam, mam wybraną, ale chcę schudnąć najpierw o jeden rozmiar :P

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Widzę że mój telefon postanowił napisać, że jedziemy w podróż poslubna do pracy do UK otóż nie - tydzień w Toskanii i dopiero wtedy z powrotem do UK
Ślubujemy tego samego dnia
Szybko widzę ale dla chcącego nie ma nic trudnego - fajnie że masz już prawie wszystko.
Casssssie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując