Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 15:06   #1029
HaGie
Zadomowienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nic nie zaklepaliśmy, bo u nas w urzędzie przyjmują interesantów do 13-tej A byliśmy trochę później.
Jedynie garnitur Kropowi kupiliśmy.

Ja nie umiem gotować jajek na miękko, zawsze mi wyjdzie z jednej strony taki glut z białka. Obrzydlistwo.
o kurde, nie przepracowują się w tych urzędach, dobrze, że chociaż garnitur jest... a właśnie, a Ty w czym planujesz iść do ślubu? masz juz cos na oku?

no właśnie ja mam ten sam problem z jajkiem na miękko - albo glut albo przegotowane

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Znowu ukruszyla mi sie plomba:/ i znowu w zębie robionym na NFZ... I tak bd sobie chodzić i liczyć by się więcej nie ukruszylo bo kasy brak na dentystę..
szkoda słów, współczuję tu można kupić takie plomby, które samemu się wkłada do zęba i taka prowizoryczna plomba w pewnym stopniu chroni ząb i można ja nosić do 3 m-cy. Mój teśc jak był u nas w zeszłym roku i mu plomba wypadła, to kupiliśmy mu takie cudo i ponad miesiąc wytzrymał do wizyty u swojego dentysty w PL

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora