2015-03-31, 15:11
|
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna
Policzyłam swoje woski, które jeszcze nie są ruszone i mam ich 35 :brzydal Samplerów 18. No i już testowanych zapachów koło 20-25 będzie 
A kusicie tymi promocjami, że nie wiem, czy się powstrzymam.
Testowałam wczoraj Sandalwood vanilla z VC i to nie mój zapach. Pachniało mi wymieszaną satynką z jakimś drażniącym zapachem mięsa smażonego. Zgasiłam po godzinie, bo się nie zmieniał nic.
A dziś Rain na tapecie  I jest lepiej, ale jakoś wolę Yankee chyba. Jeszcze mam od Blue Brownie i Tropical do wypróbowania, może się przekonam. Bo póki co kocham Tea time tylko z vc.
|
Ja też Jeszcze 3 słoiczkowe, 12 samplerów, 4 nieruszane woski z Kringle'a. Zapakowanych w woreczki strunowe nie liczę 
Czytałam, że sandalwood jest podobny do vanila satin, ale nikt nie wspomniał wcześniej o mięsie, ale ostatnio macie polot z opisami 
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
Cytat:
Napisane przez moniqsan
Trochę Wam zazdroszczę takiego już doświadczenia. Ja mimo ciągłych testów czegoś nowego jestem cały czas w lesie  Z YC muszę jeszcze przetestować co najmniej 15 zapachów, i to naszych, europejskich. Miałam nie wchodzić w Kringle czy Village, a kolejne zapachy już do mnie zmierzają. Zapachowy zawrót głowy 
|
Co zamierzasz przetestować? 
Kringle jest fajny, przynajmniej z tych co mam/miałam ... tylko listy z opiniami nie chce mi się robić
|
|
|