Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 16:21   #2481
Efkakam
Zadomowienie

Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów - część VII

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Niedawno czytałam o podziale i wyszło, że gęste to ponad 10 cm, więc 11 też 14 to dla mnie kosmos, ale masz rację - każdy mierzy własną miarą.

Jak wchodzę i czytam o końskich grzywach () i włosach to pasa, to zaczynam się zastanawiać, co ja robię w tym wątku... Ani nie jestem włosomaniaczką, ani nigdy nie będę miała grubych, ani nigdy nie będę miała długich (dlatego pisałam, że mi nie pasują, bo mam cienkie, a długie i cienkie... wiadomo jak to wygląda)... No co ja tu robię?

Nie mam teraz na myśli twoich wpisów, mówię tak ogólnie.

Bo mam wrażenie, że każdej włosy rosną 3 cm miesięcznie, każda ma niskoporowate, kucyki po 8 cm są cienkie, włosy do ramion krótkie itd itp no co ja tu robię? Skromnie zapuszczam, nie mam się czym chwalić, bo mi włosy ani nie rosną, ani nie są piękne, ani koloru ładnego nie mam. Ja rozumiem, że Was chwalą, zachwycają się, motywują, marzycie o długich włosach, a ja się tu czuję niezrozumiana i odrzucona:brzyda l:
3 cm to i ja bym chciała a włosy do pasa... broń Boże Miałam, ładne były, ale to mycie i czesanie szczególnie, że końce miałam tlenione. Także ten, nie jesteś sama XD Moim celem są zdrowe, lśniące włosy i zero połamanych, rozdwojonych końców.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Ostatnio byłam na basenie - pierwszy raz po ścięciu się na krótko... i pierwszy raz po kąpaniu zebrałam się szybciej od kumpeli... 3 min. i cała głowa sucha. Zawsze nie dość, że stałam nie wiadomo ile nad suszeniem to jeszcze z wilgotną głową musiałam wychodzić na zewnątrz. Nie dziwię się Otylii, że się ścinała prawie na zero
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora