2015-03-31, 15:30
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Witam się w nowym wąteczkuu! 
Cytat:
Napisane przez country111
Tego się domyślam ale mówiłaś, że nie możesz się wykręcać drogą bo ostatnio byliście w SPA. Kobieta w ciąży różnie się czuje i nagle może Ci taka droga przeszkadzać. 300km to sporo jakby nie było parę ładnych godzin w jednej pozycji. Chociaż mój tż jeszcze by mnie za kierownicę wsadził bo tak nie lubi prowadzić 
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------
Narobiłyście mi ochoty na fasolkę  teraz proszę mi podesłać słoiczek
|
Ja mogę przesłać bo mam dwa
No właśnie nie wiem czy gorzej się nie poczuć Ale z drugiej strony Tż byłoby przykro...
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
A co zrobiłaś? 
|
Cytat:
Napisane przez myboyismine
|
Cytat:
Napisane przez country111
Szuu przyznaj się co takiego ugotowałaś? 
|
Ryż z jagodami, ja po prostu nie uznaję takich obiadów, ale nie chciało mi się nic lepszego robić, bo wczorajsza lazania miała być też na dziś a odkryłam puste naczynie do zapiekania! 
Cytat:
Napisane przez industria
ja też już po wizycie, wszystko ok, dostałam tardyferon na anemie 
i ginka mi powiedziała że jak mała mi bedzie pod 4,700 podchodzić to bierze mnie na cesarke
gówniane
noo, apetycznie sie zrobiło
nooo o elegancko , graty 
laski, jaki anestezjolog dziś przyszedł na szkołe rodzenia  
gadał o wkłuciu w kręgosłup a ja sie czułam jakby mi jakiś erotyk czytał 
o mamo..... ale ciacho, normalnie zaczynam sie zastanawiać czy jednak w mojej rzeźni nie rodzić jak mnie ma taki facet znieczulać....czułam sie dziś jak w leśnej górze 
|
Gówniane Bez kitu...
Tyyyyy co on tam naopowiadał, że chcesz się dawać mu kłuć w kręgosłup 
Cytat:
Napisane przez Marei
Ostatnio w lidlu byly kwiatki, które śmierdziały, jakby koty im do doniczek cały tydzień sikały.
|
☠☠☠☠a, nikomu nie można już ufać Człowiek chce się przez chwilę czuć jak w Dynastii, miec zawsze świeże kwiaty, a czuje się jak z buchcie ze świniami 
Cytat:
Napisane przez marta1881
|
Eee ze snajperem nie ma tego dreszczyku emocji   
To mieliśmy żonkile z tego samego sortu  
|
|
|