Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 15:30   #12
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Witam się w nowym wąteczkuu!

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Tego się domyślam ale mówiłaś, że nie możesz się wykręcać drogą bo ostatnio byliście w SPA. Kobieta w ciąży różnie się czuje i nagle może Ci taka droga przeszkadzać. 300km to sporo jakby nie było parę ładnych godzin w jednej pozycji. Chociaż mój tż jeszcze by mnie za kierownicę wsadził bo tak nie lubi prowadzić

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Narobiłyście mi ochoty na fasolkę teraz proszę mi podesłać słoiczek
Ja mogę przesłać bo mam dwa

No właśnie nie wiem czy gorzej się nie poczuć Ale z drugiej strony Tż byłoby przykro...

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

A co zrobiłaś?
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Szuu przyznaj się co takiego ugotowałaś?
Ryż z jagodami, ja po prostu nie uznaję takich obiadów, ale nie chciało mi się nic lepszego robić, bo wczorajsza lazania miała być też na dziś a odkryłam puste naczynie do zapiekania!
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

ja też już po wizycie, wszystko ok, dostałam tardyferon na anemie
i ginka mi powiedziała że jak mała mi bedzie pod 4,700 podchodzić to bierze mnie na cesarke

gówniane

noo, apetycznie sie zrobiło

nooo o elegancko , graty

laski, jaki anestezjolog dziś przyszedł na szkołe rodzenia
gadał o wkłuciu w kręgosłup a ja sie czułam jakby mi jakiś erotyk czytał
o mamo..... ale ciacho, normalnie zaczynam sie zastanawiać czy jednak w mojej rzeźni nie rodzić jak mnie ma taki facet znieczulać....czułam sie dziś jak w leśnej górze
Gówniane Bez kitu...

Tyyyyy co on tam naopowiadał, że chcesz się dawać mu kłuć w kręgosłup

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ostatnio w lidlu byly kwiatki, które śmierdziały, jakby koty im do doniczek cały tydzień sikały.
☠☠☠☠a, nikomu nie można już ufać Człowiek chce się przez chwilę czuć jak w Dynastii, miec zawsze świeże kwiaty, a czuje się jak z buchcie ze świniami
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Jest program snajper na aukcje
A co do kwiatów...ostatnio byłam u teściów i nie mogłam ze smrodu wytrzymać. Tak moczem waliło! ależ tak okrutnie, że zbierało mi się na wymioty, wszystko zwaliłam na starego dziadka TŻta, a okazało się, że biedny chłopina niczemu nie winien, tylko te kwiaty...fuuj! żonkile?z biedry

Eee ze snajperem nie ma tego dreszczyku emocji

To mieliśmy żonkile z tego samego sortu
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora